مواد لازم :
برنجک يا پرک برنج / 1 و يک چهارم پيمانه
(Bubbles Rice)
بادام زميني تست شده بدون نمک / 1 پيمانه
ميوه شکري مخلوط ( آناناس ـ زردآلو ـآلو-انبه ) / 1 پيمانه ، خرد شده
پودر نارگيل / 1 پيمانه
مارش مالو / 100 گرم
کره / 60 گرم
مواد لازم رويه :
پودر کاکائو / 1 قاشق سوپخوري
پودر شکر / 240 گرم
کره نرم / 1 قاشق چايخوري
شير / 2 قاشق سوپخوري
طرز تهيه :
1 ـ يک قالب مستطيل 30 × 20 را چرب کنيد . برنجک ، بادام زميني ، ميوه هاي شکري و پودر نارگيل را در ظرفي ريخته و مخلوط کنيد .
2 ـ مارش مالو و کره را در ظرفي ريخته و مخلوط کنيد ، سپس در ظرفي ريخته و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا ذوب شود . محلول به دست آمده را روي مواد خشک قبلي ريخته و کاملاً مخلوط کنيد .
3 ـ مخلوط آماده را کف قالب پرس کنيد ، به طوري که کاملاً فشرده و يک دست شود . رويه را نيزروي آن پهن کرده و در صورت تمايل مقداري مغز دلخواه روي آن بپاشيد . قالب را درون يخچال قرار دهيد تا مواد سفت شود ، سپس به ابعاد دلخواه برش دهيد .
طرز تهيه رويه :
پودر کاکائو و پودر شکر را در ظرفي ريخته و کره وشير را به آن اضافه کنيد تا مواد به صورت خمير نرم درآيد ، سپس ظرف را روي حرارت غير مستقيم قرار دهيد تا رويه کمي رقيق شده و قابل پهن کردن شود رويه آماده را روي اسلايس پهن کنيد .اين اسلايس به مدت يک هفته تا 10 روز قابل نگهداري مي باشد و نياز به يخچال ندارد .
منبع:نشريه هنر آشپزي(ش56)/خ