جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
اسلايس ترد بادام زميني
-(3 Body) 
اسلايس ترد بادام زميني
Visitor 312
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

برنجک يا پرک برنج / 1 و يک چهارم پيمانه
(Bubbles Rice)
بادام زميني تست شده بدون نمک / 1 پيمانه
ميوه شکري مخلوط ( آناناس ـ زردآلو ـآلو-انبه ) / 1 پيمانه ، خرد شده
پودر نارگيل / 1 پيمانه
مارش مالو / 100 گرم
کره / 60 گرم

مواد لازم رويه :

پودر کاکائو / 1 قاشق سوپخوري
پودر شکر / 240 گرم
کره نرم / 1 قاشق چايخوري
شير / 2 قاشق سوپخوري

طرز تهيه :

1 ـ يک قالب مستطيل 30 × 20 را چرب کنيد . برنجک ، بادام زميني ، ميوه هاي شکري و پودر نارگيل را در ظرفي ريخته و مخلوط کنيد .
2 ـ مارش مالو و کره را در ظرفي ريخته و مخلوط کنيد ، سپس در ظرفي ريخته و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا ذوب شود . محلول به دست آمده را روي مواد خشک قبلي ريخته و کاملاً مخلوط کنيد .
3 ـ مخلوط آماده را کف قالب پرس کنيد ، به طوري که کاملاً فشرده و يک دست شود . رويه را نيزروي آن پهن کرده و در صورت تمايل مقداري مغز دلخواه روي آن بپاشيد . قالب را درون يخچال قرار دهيد تا مواد سفت شود ، سپس به ابعاد دلخواه برش دهيد .

طرز تهيه رويه :

پودر کاکائو و پودر شکر را در ظرفي ريخته و کره وشير را به آن اضافه کنيد تا مواد به صورت خمير نرم درآيد ، سپس ظرف را روي حرارت غير مستقيم قرار دهيد تا رويه کمي رقيق شده و قابل پهن کردن شود رويه آماده را روي اسلايس پهن کنيد .اين اسلايس به مدت يک هفته تا 10 روز قابل نگهداري مي باشد و نياز به يخچال ندارد .
منبع:نشريه هنر آشپزي(ش56)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image