مواد لازم :
گوشت / براي هر نفر 1 تکه
خردل يا سس خردل / به اندازه ي لازم
پياز متوسط / 2 عدد
کلم سفيد يا قرمز / يک دوم پيمانه براي هر نفر ، خرد شده
خيار شور / 1 قاشق سوپخوري ، رنده شده براي هر نفر
پاستا / 50 گرم براي هر نفر يا به اندازه دلخواه
لوبيا سبز / يک دوم پيمانه براي هر نفر
روغن زيتون ، مايع / به اندازه لازم
سيب متوسط / 1 عدد براي هر نفر
نمک ، فلفل / به اندازه ي لازم
قارچ / يک دوم پيمانه براي هر نفر ، خرد شده و تفت داده شده
طرز تهيه :
1 ـ گوشت ها را در ابعاد 20 × 10 و به ضخامت يک سانتي متر از فيله گاو يا سر فيله به قصاب سفارش دهيد يا خودتان ببريد و با استيک کوب نازک کنيد.
2 ـ گوشت را روي تخته کار پهن کنيد .روي آن يک قاشق سر خالي سوپخوري خردل بماليد و روي آن يک قاشق پياز تفت داده شده و روي آن يک قاشق سوپخوري کلم خرد شده و تفت داده شده ، قارچ ريز تفت داده شده ، سيب خلال شده و آخر سر يک قاشق خيار شور رنده شده اضافه کنيد .يک سر گوشت را گرفته و به آرامي به سر ديگر بچسبانيد و با خلال دندان همه اطراف را به هم وصل کنيد ، به طوري که مواد داخل گوشت بيرون نريزد . در يک قابلمه دردار آب گوشت يا آب عصاره گوشت را تهيه کرده و تکه هاي گوشت را به آرامي داخل آب گوشت قرار داده و به مدت 90 دقيقه گوشت را بپزيد . گوشت را در ديس مناسب کشيده ، خلال دندان ها را خارج کرده و با پاستا و لوبيا سبز پخته با کره دورچين کرده و سرو کنيد .
براي تهيه سس گروي :
يک قاشق آرد را با کره تفت داده و با آب باقي مانده از پخت يک سس گروي درست کرده و صاف کنيد .
نکته :
ـ اين يک غذاي کلاسيک آلماني است که در روزهاي تعطيل مانند يکشنبه ها آماده و سرو مي شود .
منبع:نشريه هنر آشپزي(ش56)/خ