جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
رولادن
-(6 Body) 
رولادن
Visitor 408
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

گوشت / براي هر نفر 1 تکه
خردل يا سس خردل / به اندازه ي لازم
پياز متوسط / 2 عدد
کلم سفيد يا قرمز / يک دوم پيمانه براي هر نفر ، خرد شده
خيار شور / 1 قاشق سوپخوري ، رنده شده براي هر نفر
پاستا / 50 گرم براي هر نفر يا به اندازه دلخواه
لوبيا سبز / يک دوم پيمانه براي هر نفر
روغن زيتون ، مايع / به اندازه لازم
سيب متوسط / 1 عدد براي هر نفر
نمک ، فلفل / به اندازه ي لازم
قارچ / يک دوم پيمانه براي هر نفر ، خرد شده و تفت داده شده

طرز تهيه :

1 ـ گوشت ها را در ابعاد 20 × 10 و به ضخامت يک سانتي متر از فيله گاو يا سر فيله به قصاب سفارش دهيد يا خودتان ببريد و با استيک کوب نازک کنيد.
2 ـ گوشت را روي تخته کار پهن کنيد .روي آن يک قاشق سر خالي سوپخوري خردل بماليد و روي آن يک قاشق پياز تفت داده شده و روي آن يک قاشق سوپخوري کلم خرد شده و تفت داده شده ، قارچ ريز تفت داده شده ، سيب خلال شده و آخر سر يک قاشق خيار شور رنده شده اضافه کنيد .يک سر گوشت را گرفته و به آرامي به سر ديگر بچسبانيد و با خلال دندان همه اطراف را به هم وصل کنيد ، به طوري که مواد داخل گوشت بيرون نريزد . در يک قابلمه دردار آب گوشت يا آب عصاره گوشت را تهيه کرده و تکه هاي گوشت را به آرامي داخل آب گوشت قرار داده و به مدت 90 دقيقه گوشت را بپزيد . گوشت را در ديس مناسب کشيده ، خلال دندان ها را خارج کرده و با پاستا و لوبيا سبز پخته با کره دورچين کرده و سرو کنيد .

براي تهيه سس گروي :

يک قاشق آرد را با کره تفت داده و با آب باقي مانده از پخت يک سس گروي درست کرده و صاف کنيد .
نکته :
ـ اين يک غذاي کلاسيک آلماني است که در روزهاي تعطيل مانند يکشنبه ها آماده و سرو مي شود .
منبع:نشريه هنر آشپزي(ش56)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image