جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دسر خنک تابستاني
-(3 Body) 
دسر خنک تابستاني
Visitor 369
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

شکر /175 گرم
پودر ژلاتين / 2 قاشق سوپخوري
آب آلبالو / 500 ميلي ليتر
بستني آلبالو / 100 گرم

مواد لازم انبه :

شکر / 50 گرم
پودر ژلاتين / 2 قاشق سوپخوري
پوره انبه / 500 ميلي ليتر

طرز تهيه :

1 ـ شکر و آب آلبالو مخلوط کرده و روي حرارت قرار دهيد تا شکر ذوب شود .از مواد به اندازه ي يک سوم پيمانه جدا کرده داخل ظرفي بريزيد و ژلاتين را روي آن بپاشيد و روي حرارت غير مستقيم قرار دهيد تا رقيق شود . ژلاتين رقيق شده را داخل مواد قبلي ريخته و بعد از خنک شدن کامل بستني به آرامي مخلوط کنيد تا مواد کاملاً صاف و يک دست شود .
2 ـ مواد لازم انبه را نيزبا هم مخلوط کرده روي حرارت قرار دهيد تا شکر ذوب شده و پودر ژلاتين داخل مواد حل شود ، سپس کنار بگذاريد تا کاملاً خنک شود .
3 ـ قالب مورد نظر را داخل فريزر قرار دهيد تا کاملاً خنک شود . يک لايه از مواد آلبالويي کف ظرف ريخته و داخل يخچال قرار دهيد تا نيم بند شود ، از يخچال خارج کنيد و از مواد انبه به آرامي روي مواد آلبالويي بريزيد .قالب را مجدداً داخل يخچال قرار دهيد و به همين ترتيب لايه ها را ادامه دهيد . بعد از آخرين لايه دسر را به مدت 1 ساعت در يخچال قرار دهيد ، سپس از قالب جدا کنيد .
نکته :
چنانچه از قالب فلزي استفاده کنيد کافي است به مدت 30 ثانيه قالب را داخل آبجوش فرو کرده و داخل ظرف برگردانيد .اما در صورتي که از قالب سيليکوني استفاده مي کنيد کافي است با انگشت مرطوب دور تا دور قالب دسر را از آن جدا کرده ، سپس حلقه فلزي در قالب را جدا کرده و با انعطاف دادن به قالب به راحتي دسر را از آن جدا کنيد . اين دسر را مي توانيد با انواع بستني ها سرو کنيد .
منبع:نشريه هنر آشپزي(ش56)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image