مواد لازم براي يک نفر
تخم مرغ / يک عدد
آرد / يک قاشق
ماست شل / دو قاشق
نمک و فلفل
گوجه فرنگي /يک عدد
پنير خامه اي / 1 تا 2 قاشق مرباخوري
سير / يک حبه
طرز تهيه :
تخم مرغ و ماست و آرد رو قاطي کنيد تا مايه ي آبکي به دست بياد . اگه شل نبود کمي ماست اضافه کنيد .
توي ماهيتابه کره بريزيد با کمي روغن و داغ که شد مايه رو بريزيد و ماهيتابه رو تکون بديد تا به همه جاش پخش شه .بذاريد يک طرفش سرخ شه و بعد برش گردونيد تا طرف ديگه سرخ شه . شعله بايد کم باشه . گوجه و سير رو خرد کنيد . تو کمي کره اول سير رو تفت بدين و قبل از سوختنش ! گوجه رو اضافه کنيد . کمي که نرم شد پنير خامه اي رو اضافه کنيد تا آب شه . مايه ي به دست آومده رو يک طرف املت توي تابه بذاريد و باکمک قاشق لوله اش کنيد .
بريزيد درون ظرفي که مي خوايد سرو کنيد و با چاقو ببريدش .
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19)/خ