مواد لازم :
ماهي فيله شده /400 گرم
آرد گندم / 1 پيمانه
تخم مرغ / 2 عدد
آرد سوخاري / 2 پيمانه
سويا سس / 4 قاشق غذاخوري
آبليمو / 4 قاشق غذاخوري
سرکه / 3 قاشق غذاخوري
زردچوبه / نصف قاشق مرباخوري
روغن / به مقدار لازم
طرز تهيه :
ماهي را با آبليمو ، زردچوبه ، سويا سس و سرکه خوب مزه دار کنيد (به مدت 15 تا 20 دقيقه )سويا سس براي مزه دار کردن انواع گوشت بسيار مناسب است .
ماهي را در آرد سفيد گندم بغلتانيد تا وقتي ماهي در تخم مرغ زده مي شود ، تخم مرغ به ماهي بچسبد .در ضمن با غلطاندن ماهي در آرد گندم ، مواد مزه دار شده از ماهي خارج نمي شود .
تخم مرغ را در يک کاسه بشکنيد و با هم مخلوط کنيد .فيله هاي ماهي آردي را در تخم مرغ بزنيد .سپس در آرد سوخاري بزنيد .
ماهي را در روغن سرخ کنيد .
ماهي هاي سرخ شده را مي توانيد روي توري قرار دهيد تا روغن آنها خارج شود .
منبع: ماهنامه سراي مهر(ش19)/س