جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
فيله ماهي سوخاري
-(1 Body) 
فيله ماهي سوخاري
Visitor 285
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

ماهي فيله شده /400 گرم
آرد گندم / 1 پيمانه
تخم مرغ / 2 عدد
آرد سوخاري / 2 پيمانه
سويا سس / 4 قاشق غذاخوري
آبليمو / 4 قاشق غذاخوري
سرکه / 3 قاشق غذاخوري
زردچوبه / نصف قاشق مرباخوري
روغن / به مقدار لازم

طرز تهيه :

ماهي را با آبليمو ، زردچوبه ، سويا سس و سرکه خوب مزه دار کنيد (به مدت 15 تا 20 دقيقه )سويا سس براي مزه دار کردن انواع گوشت بسيار مناسب است .
ماهي را در آرد سفيد گندم بغلتانيد تا وقتي ماهي در تخم مرغ زده مي شود ، تخم مرغ به ماهي بچسبد .در ضمن با غلطاندن ماهي در آرد گندم ، مواد مزه دار شده از ماهي خارج نمي شود .
تخم مرغ را در يک کاسه بشکنيد و با هم مخلوط کنيد .فيله هاي ماهي آردي را در تخم مرغ بزنيد .سپس در آرد سوخاري بزنيد .
ماهي را در روغن سرخ کنيد .
ماهي هاي سرخ شده را مي توانيد روي توري قرار دهيد تا روغن آنها خارج شود .
منبع: ماهنامه سراي مهر(ش19)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image