مواد لازم :
گردوي آسياب شده / 200 گرم
تخم مرغ / 4 عدد
پياز درشت / 1 عدد
رب انار / 2 قاشق غذاخوري
کنجد خام / 1 قاشق غذاخوري
زعفران دم کرده / 1 قاشق چايخوري
نمک و فلفل / به ميزان لازم
جعفري ، گوجه فرنگي و تربچه /براي تزئين
طرز تهيه :
گردوي آسياب شده يا چرخ شده را با پياز رنده شده و تخم مرغ ها و نمک ، فلفل و زعفران دم کرده و کنجد آسياب شده را همراه با رب انار مخلوط کرده خوب هم مي زنيم تا مايه ي کوکوي ما به دست آيد .روغن را در تابه داغ کرده و مواد کوکو را مانند کوکوهاي ديگر داخل روغن با شعله ملايم سرخ مي کنيم . پس از پختن کوکو آن را در ديس چيده همراه با جعفري و گوجه فرنگي و تربچه تزئين مي کنيم .
نکته :
اين کوکو را به صورت سرد و گرم سرو مي کنند .
منبع: ماهنامه سراي مهر(ش19) /س