مواد لازم براي 4 نفر :
مااروني رشته اي / 225 گرم (نصف يک بسته معمولي ماکاروني )
سير (رنده شده ) / يک حبه
گوجه فرنگي ريز خرد شده / 400 گرم
کنسرو تن ماهي / 425 گرم (حدود 2 کنسرو ماهي )
زيتون سبز يا سياه (بدون هسته ) / 10 عدد
نمک و فلفل سياه / به مقدار لازم
سس قرمز تند با پودر فلفل قرمز (درصورت دلخواه ) /نصف قاشق چايخوري
روغن مايع / يک قاشق سوپخوري
طرز تهيه :
قابلمه اي را آماده کرده و نصف حجم آن را از آب پر کنيد .
يک قاشق سوپخوري نمک و يک قاشق سوپخوري روغن مايع نيز به آب آن اضافه کنيد و بگذاريد روي شعله زياد اجاق گاز بجوشد .
پس از به جوش آمدن آب ، ماکاروني ها را به صورت درسته در داخل آب در حال جوش بريزيد و به مدت 10 تا 15 دقيقه بگذاريد تا روي شعله متوسط اجاق گاز بپزد .
براي درست کردن سس اسپاگتي ، سير و گوجه فرنگي را در قابلمه کوچکي بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا آب گوجه فرنگي شروع به جوشيدن کند .درب ظرف را نگذاريد و اجازه دهيد مخلوط گوجه فرنگي و سير مدت 3 تا 5 دقيقه حرارت ببيند تا آب آن تبخيرشود و گوجه فرنگي پخته باقي بماند .
پس از آن ، تن ماهي ، سس قرمز يا پودر فلفل قرمز ، نمک ، فلفل سياه و زيتون بدون هسته و دو نيم شده را به گوجه فرنگي پخته بيفزاييد و مواد را خوب با هم مخلوط کنيد .
با توجه به اينکه در پخت اسپاگتي ، روش دم کردن وجود ندارد ،ماکاروني پخته شده را در ظرف مورد نظر ريخته و سس گوجه فرنگي و تن ماهي را روي آن بريزيد و سرو کنيد .
نکته :
حتماً کنسرو تن ماهي را به مدت 20 دقيقه در آب داغ بجوشانيد .
منبع: ماهنامه سراي مهر(ش19)
/س