مواد لازم :
بيسکويت ساده پودر شده / 250 گرم
کره آب شده / 125 گرم
مواد لازم رويه :
کره / 30 گرم
کره بادام زميني / 2 قاشق سوپخوري
عسل / يک دوم پيمانه
شکر / 1 قاشق سوپخوري
کورن فلکس / 3 پيمانه
پودر نارگيل / يک دوم پيمانه
زردآلوي خشک / يک چهارم پيمانه ، خرد شده
بادام زميني تست شده / يک چهارم پيمانه ، خرد شده
طرز تهيه :
بيسکويت و کره آب شده را مخلوط کرده و کف قالب 30 × 20 سانتي متري پرس کنيد . قالب را داخل يخچال قرار دهيد تا رويه آماده شود .
طرز تهيه رويه :
کره ، کره بادام زميني ، عسل و شکر را در ظرفي ريخته روي حرارت ملايم قرار دهيد تا مواد ذوب شود ، سپس کورن فلکس ، پودر نارگيل ، زردآلو و بادام زميني را داخل مواد ريخته و کاملاً مخلوط کنيد . رويه را داخل قالب پهن کرده و کاملاً پرس کنيد .قالب را مجدداً داخل يخچال قرار دهيد ، سپس برش داده و داخل ظرف بچينيد .اين اسلايس را مي توانيد به مدت 10 روز در ظرف دردار نگهداري کنيد .
منبع:نشريه هنر آشپزي(ش56)/خ