جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کيک طالبي
-(5 Body) 
کيک طالبي
Visitor 413
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم آلبالويي :

کيک اسفنجي / 3 تخم مرغي 1 عدد
طالبي کوچک / 1 عدد ( 1 کيلوگرمي )
آب طالبي / 350 ميلي ليتر
آبليموي تازه / 3 قاشق سوپخوري
شکر / 50 گرم
پودر ژلاتين / 6 قاشق چايخوري
خامه فرم گرفته / 2 پيمانه
وانيل / يک هشتم قاشق چايخوري

طرز تهيه :

پودر ژلاتين را با يک سوم پيمانه آب مخلوط کرده تا به حالت اسفنجي درآيد ، سپس روي بخار آب قرار دهيد تا کاملاً شفاف شود .
2 ـ آبليمو را با آب طالبي و شکر مخلوط کرده روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شکر ذوب شود . سپس ژلاتين را به آن اضافه کنيد و کنار بگذاريد تا کاملاً خنک شود و در حين خنک شدن نيز غليظ شود .
3 ـ طالبي را از وسط نصف کنيد و با قاشق کوچک به شکل توپي درآورده به همراه خامه فرم گرفته به مواد قبلي اضافه کرده و مخلوط کنيد .
4 ـ يک لايه از روي کيک اسفنجي برداشته و داخل آن را خالي کنيد کيک را داخل همان قالبي که در آن پخته ايد قرار دهيد و از مواد کرم طالبي داخل کيک پر کنيد . لايه جدا شده را روي کيک قرار دهيد و به مدت حداقل 3 ساعت در يخچال قرار دهيد . بعد از 3 ساعت داخل ظرف مورد نظر برگردانيد و اطراف آن را با خامه و توپ هاي طالبي تزئين کنيد . بهتر است داخل کيک را بعد از خالي کردن با آب طالبي يا پرتقال مرطوب کرده سپس کرم را داخل آن بريزيد .
نکته :
ـ همان طور که مي دانيد براي آماده کردن کيک اسفنجي قالب نيازي به چرب کردن ندارد ، لذا چنانچه تمايل داريد از قالب طرح دار استفاده کنيد قالب هاي سيليکوني اين امکان را به شما مي دهد که بدون چرب کردن قالب مواد کيک را داخل آن ريخته و به راحتي از قالب جدا کنيد (انتخاب نوع قالب مي تواند بر حسب سليقه شما تغيير پيدا کند ).
منبع:نشريه هنر آشپزي(ش56)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image