مواد لازم خمير تارت :
آرد / 200 گرم
کره / 100 گرم
پودر قند / 50 گرم
تخم مرغ / 1 عدد
وانيل / يک چهارم قاشق چايخوري
مواد کرم رويه :
زرده تخم مرغ / 4 عدد
شکر / 125 گرم
نمک / 1 پنسه
شير داغ / 250 ميلي ليتر
آرد سيب زميني / دو و يک دوم قاشق سوپخوري
وانيل / يک چهارم قاشق چايخوري
کره نرم / 200 گرم
پودر قند / 80 گرم
کاکائو / 1 تا 2 قاشق سوپخوري
پودر نسکافه / 1 قاشق سوپخوري
طرز تهيه :
کره و پودر قند را با همزن برقي 2 دقيقه بزنيد، سپس وانيل و تخم مرغ را اضافه کرده 2 تا 3 دقيقه ديگر بزنيد . آرد را ريخته و با نوک انگشتان ورز دهيد تا حدي که خمير نرمي به دست آيد . خمير را 30 دقيقه داخل يخچال استراحت دهيد ، سپس داخل قالب هاي کوچک تارت را چرب کرده و از خمير به اندازه ي يک فندق درشت داخل هر قالب پهن کنيد به طوري که کاملاً ديواره را بپوشاند . با چنگال خمير را سوراخ کنيد و در فر 180 درجه سانتي گراد به مدت 30 تا 35 دقيقه قرار دهيد تا طلايي شود . پس از خنک شدن داخل تارت ها را با کرم که درون قيف ريخته ايد پر کرده و تزئين کنيد . 2 ساعت داخل يخچال قرار دهيد تا کاملاً ببندد .
طرز تهيه کرم :
زرده هاي تخم مرغ را با شکر و نمک با همزن برقي بزنيد تا کاملاً کرم رنگ شود و پف کند . بعد آرد سيب زميني را اضافه کرده ،سپس شير گرم را کم کم اضافه کرده و مرتب با همزن برقي بزنيد . کرم را روي حرارت ملايم قرار داده و مرتب هم بزنيد تا صاف و غليظ شود . کرم را از روي حرارت برداشته و وانيل را اضافه کنيد و کنار بگذاريد تا کاملاً خنک شود . کره را با پودر قند مخلوط کرده و با همزن برقي بزنيد تا پف کند ، سپس کرم خنک شده را کم کم اضافه کرده و هم بزنيد .آنگاه مخلوط کرم را به 3 قسمت تقسيم کنيد . يک سوم را با کاکائو هم بزنيد . يک سوم ديگر را با پودر نسکافه مخلوط کنيد و يک سوم باقي مانده را با هر اسانس دلخواه و يا بدون اسانس استفاده کنيد .
منبع:نشريه هنر آشپزي(ش56)/خ