جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
تارت هاي مينياتوري
-(1 Body) 
تارت هاي مينياتوري
Visitor 357
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم خمير تارت :

آرد / 200 گرم
کره / 100 گرم
پودر قند / 50 گرم
تخم مرغ / 1 عدد
وانيل / يک چهارم قاشق چايخوري

مواد کرم رويه :

زرده تخم مرغ / 4 عدد
شکر / 125 گرم
نمک / 1 پنسه
شير داغ / 250 ميلي ليتر
آرد سيب زميني / دو و يک دوم قاشق سوپخوري
وانيل / يک چهارم قاشق چايخوري
کره نرم / 200 گرم
پودر قند / 80 گرم
کاکائو / 1 تا 2 قاشق سوپخوري
پودر نسکافه / 1 قاشق سوپخوري

طرز تهيه :

کره و پودر قند را با همزن برقي 2 دقيقه بزنيد، سپس وانيل و تخم مرغ را اضافه کرده 2 تا 3 دقيقه ديگر بزنيد . آرد را ريخته و با نوک انگشتان ورز دهيد تا حدي که خمير نرمي به دست آيد . خمير را 30 دقيقه داخل يخچال استراحت دهيد ، سپس داخل قالب هاي کوچک تارت را چرب کرده و از خمير به اندازه ي يک فندق درشت داخل هر قالب پهن کنيد به طوري که کاملاً ديواره را بپوشاند . با چنگال خمير را سوراخ کنيد و در فر 180 درجه سانتي گراد به مدت 30 تا 35 دقيقه قرار دهيد تا طلايي شود . پس از خنک شدن داخل تارت ها را با کرم که درون قيف ريخته ايد پر کرده و تزئين کنيد . 2 ساعت داخل يخچال قرار دهيد تا کاملاً ببندد .

طرز تهيه کرم :

زرده هاي تخم مرغ را با شکر و نمک با همزن برقي بزنيد تا کاملاً کرم رنگ شود و پف کند . بعد آرد سيب زميني را اضافه کرده ،سپس شير گرم را کم کم اضافه کرده و مرتب با همزن برقي بزنيد . کرم را روي حرارت ملايم قرار داده و مرتب هم بزنيد تا صاف و غليظ شود . کرم را از روي حرارت برداشته و وانيل را اضافه کنيد و کنار بگذاريد تا کاملاً خنک شود . کره را با پودر قند مخلوط کرده و با همزن برقي بزنيد تا پف کند ، سپس کرم خنک شده را کم کم اضافه کرده و هم بزنيد .آنگاه مخلوط کرم را به 3 قسمت تقسيم کنيد . يک سوم را با کاکائو هم بزنيد . يک سوم ديگر را با پودر نسکافه مخلوط کنيد و يک سوم باقي مانده را با هر اسانس دلخواه و يا بدون اسانس استفاده کنيد .
منبع:نشريه هنر آشپزي(ش56)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image