مواد لازم:
روغن/يک قاشق غذاخوري
پياز/يک عدد
سير/يک حبه
سينه مرغ/200گرم
سرکه/1/5قاشق غذاخوري
سس سويا/1/5قاشق غذاخوري
سس گوجه فرنگي/1/5قاشق غذاخوري
عسل /1/5قاشق غذاخوري
آب/2قاشق غذاخوري
روغن را داغ کنيد. پياز را خرد کرده و داخل روغن تفت دهيد. سير را له کرده، به پياز افزوده، تفت دهيد.
سينه مرغ را خرد کرده، به مواد اضافه نموده، تفت دهيد.
مواد را داخل ظرف مناسب ريخته و آن را تا زماني که نرم شوند، داخل فر با حرارت متوسط قرار دهيد.
سرکه را داخل تابه اي ديگر بريزيد. اجازه دهيد سرکه به مدت يک دقيقه بجوشد.
سس سويا، سس گوجه فرنگي را با آب مخلوط کرده، به سرکه افزوده و 3 دقيقه به آن حرارت دهيد.
عسل را به مواد افزوده و حرارت دهيد. بعد از اين که کمي غليظ شد، مخلوط مرغ را داخل آن بريزيد.
چند دقيقه حرارت داده، سپس به ظرف مناسب انتقال دهيد.
منبع:ماهنامه تغذيه و سلامتي شماره 72 /س