جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
فنون و مهارت هاي آشپزي
-(4 Body) 
فنون و مهارت هاي آشپزي
Visitor 280
Category: دنياي فن آوري

فويل آلومينيوم :

ـ سمت براق فويل آلومينيوم گرما را دفع مي کند و سمت مات آن گرما را نگه مي دارد . غذاهاي که قرار است گرم بمانند را طوري در فويل بپيچيد که سمت مات آن بيرون باشد و غذاهايي که بايد سرد بمانند را در قسمت مات فويل بپيچيد طوري که قسمت براق آن بيرون باشد .
(کارآيي فويل آلومينيوم مانند آينه است ، همان طور که آينه نور را منعکس مي کند قسمت براق آلومينيوم گرما يا اشعه مادون قرمز را منعکس مي کند ).
ـ غذاهايي که ترش هستند و يا ادويه زيادي دارند را نبايد در فويل آلومينيوم يا ظروف آلومينيوم نگهداري کرد زيرا طعم آنها تغيير مي کند .

يخ خرد (Crushad Ice ) :

ـ اگر فريزر شما يخ خرد کن ندارد ؛ چند تکه يخ را در دستمال پارچه اي قرار دهيد و به صورت بقچه بپيچيد و با گوشت کوب خرد کنيد ؛ يخ خرد را مي توايند براي خنک نگه داشتن نوشيدني استفاده کنيد .

چگونه روغن اضافه غذا را بگيريم ؟ !

ـ دستمال کاغذي آشپزخانه را روي سوپ يا خورش قرار دهيد تا روغن را به خودش بگيرد ، سپس آن را برداريد ؛ غذا را به مدت يک شب در يخچال قرار دهيد تا روغن آن جامد شود و سپس آن را از غذا جدا کنيد .

غذا ته گرفته است، ظرفم را چگونه تميز کنيم ؟!

ـ ترکيبي از يک چهارم سرکه و سه چهارم آب در قابلمه بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا به جوش آيد و غذاهاي ته گرفته جدا شوند .همچنين مي توانيد يک قاشق بيکينگ پودر و آب در قابلمه را روي حرارت قرار دهيد تا آب گرم شود .

چگونه مانع پريدن روغن داغ شويم ؟

ـ کمي نمک در ماهي تابه بريزيد به اين صورت روغن داغ و يا کره مارگارين نمي باشد .

نکات ايمني ضد آتش در آشپزخانه :

ـ اگر غذا در تابه يا قابلمه آتش گرفت ، هود را سريعاً خاموش کنيد .هميشه در قابلمه را آماده قرار دهيد تا در هنگام آتش سوزي روي قابلمه يا تابه بگذارد تا آتش خفه شود و قابلمه را از روي شعله کنار بکشيد .
اگر روغن در تابه آتش گرفت ، مقدار زيادي نمک يد دار در آن بريزيد . يد اکسيژن آتش را مي گيرد و آتش را خاموش مي کند .

خرد کردن گوشت :

ـ گوشت خام اگر قبل از برش کمي منجمد باشد خيلي راحت با چاقويي تيز خرد مي شود . همچنين رست بيف سرخ شده ، اگر قبل از برش کمي منجمد باشد راحت تربريده مي شود .

چگونه روغن مايع مخصوص سرخ کردن را ماندگار تر کنيم ؟

ـ در صافي يک دستمال کاغذي آشپزخانه قرار دهيد و روغن استفاده شده را از آن رد کنيد .به اين صورت مي توانيد روغن را به صورت در بسته و در جاي خنک براي ماه ها نگهداري کنيد .

دماي مناسب جهت ريختن روغن سرخ کردني در تابه :

ـ دماي تابه براي افزودن روغن سرخ کردني زماني مناسب است که اگر قبل از ريختن روغن قطره اي آب در تابه بچکانيم ، سريعاً بخار شود .ضمناً در برخي تابه هاي جديد نشانگر مخصوصي براي اين منظور تعبيه شده است .

باز کردن در شيشه :

اگر ابزار مخصوص باز کردن در فلزي ظروف کنسرو شيشه اي را در دسترس نداريد :
ـ با کف دست چند ضربه به ته شيشه بزنيد تا فشاري در شيشه ايجاد شود اين فشار در شيشه را به بالا فشار مي دهد و راحت تر باز مي شود .
ـ شيشه را بر عکس (وارونه ) در آب جوش قرار دهيد يا آن را زير آب گرم نگه داريد تا در آن گرم شده و در نتيجه منبسط شود .بعد آن را باز کنيد .
ـ با جسمي کوچک و تيز در شيشه را سوراخ کنيد تا هوا وارد آن شود و در آن راحت تر باز شود .

چگونه از بوي کلم در حال پخت جلوگيري کنيم ؟

ـ دستمالي که به آب سرکه آغشته شده است را به صورت دم کني به در قابلمه ببنديد و در موقع پخت از آن استفاده کنيد .

چگونه بوي بد در آشپزخانه را از بين ببريم ؟

ـ مقداري آب و کمي دارچين و شکر را بجوشانيد تا بوهاي ديگر محو شوند .

نخ آشپزي :

ـ نخ آشپزي بايد حتماً قابل پخت بي رنگ و بدون هيچ جنس نايلوني باشد ؛ در غير اين صورت در هنگام پخت از بين مي رود و امکان دارد غير بهداشتي نيز باشد . بهتر است آن را از فروشگاه هاي معتبر مخصوص لوازم آشپزي تهيه کنيد .
منبع:نشريه هنر آشپزي(ش56)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image