مواد لازم:
کيک اسفنجي به اندازه و شکل دلخواه/1عدد
بستني وانيلي/نيم ليتر
آناناس خرد شده/1پيمانه
شکلات چيپسي/1قاشق سوپخوري
خامه فرم گرفته/500گرم
طرز تهيه:
روي کيک اسفنجي را که از قبل پخته و آن را خنک کرده ايد، به وسيله انگشت خود يک بند اندازه بگيريد و پايين تر از يک بند انگشت و دورتادور کيک را به وسيله چاقو برش بزنيد؛ به طوري که يک لايه نازک از روي کيک برداشته شود. اين لايه را کنار بگذاريد. سپس با انگشت داخل کيک و اطراف آن را خالي کنيد تا حدي که جاي کافي براي بستني باز شود. توجه داشته باشيد که کيک بستني را اصلاً با آب ميوه يا شير تر نکنيد، چون درون فريزر يخ مي زند.
بعد بستني وانيلي را که البته طعم آن به ذائقه شما بستگي دارد، کمي بيرون از فريزر بگذاريد تا نرم شود. سپس بستني، آناناس خرد شده و شکلات چيپسي را با هم مخلوط کنيد و داخل کيک را با اين مخلوط پر نماييد. با قاشق روي بستني را صاف کنيد. دقت داشته باشيد تنها ميوه اي که براي کيک بستني مناسب مي باشد، آناناس است. بعد از آنکه بستني را اضافه کرديد و روي آن را صاف کرديد، آن لايه نازک اوليه که از روي کيک برداشته و کنار گذاشته بوديد را روي بستني قرار دهيد و محکم روي آن را فشار دهيد.
خامه را جداگانه فرم دهيد و روي کيک را با خامه و به رنگ دلخواه صاف کنيد و با ماسوره، روي کيک بستني را تزيين کنيد. کيک بستني را داخل فريزر نگه دارد.
منبع: ماهنامه بين المللي تغذيه و رژيم درماني سرآشپز شماره 18 /س