مواد لازم:
انبه/500گرم
آب ليمو/يک دوم پيمانه
سرکه/1پيمانه
روغن مايع/يک دوم پيمانه
پودر فلفل قرمز/1قاشق چايخوري
نمک/1قاشق چايخوري
زردچوبه/1قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي/ 100گرم
سير له شده /5تا6حبه
گلپر/1قاشق سوپخوري
پودر زيره سبز/1قاشق سوپخوري
پودر تخم گشنيز/1قاشق سوپخوري
سياه دانه/1قاشق سوپخوري
فلفل قرمز/1قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
انبه را پس از شستن، خرد کنيد و زردچوبه را به آن اضافه کنيد. اين مخلوط را 8 تا 12 ساعت در سبد بگذاريد تا آب آن کاملاً خارج شود. در طول اين چند ساعت، 2 تا 3 بار تکه هاي انبه را زيرو رو کنيد تا مطمئن شويد که ديگر آب ندارد.
سپس تکه هاي انبه را داخل قابلمه اي بريزيد و سير له شده، آب ليمو، سرکه، روغن مايع، رب گوجه فرنگي، ادويه ها شامل: گلپر،پودر زيره سبز، پودر تخم گشنيز، سياه دانه، نمک و فلفل قرمز را با آنها مخلوط کنيد. قابلمه را 10 تا 15 دقيقه روي حرارت ملايم بگذاريد تا بجوشد و کمي غليظ و سفت شود. سپس ترشي را در شيشه مناسبي بريزيد و دو هفته دردماي محيط نگه داريد. پس از دو هفته، ترشي آماده استفاده است.
منبع:ماهنامه بين المللي تغذيه و رژيم درماني سرآشپز شماره 18 /س