جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ترشي انبه
-(0 Body) 
ترشي انبه
Visitor 321
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

انبه/500گرم
آب ليمو/يک دوم پيمانه
سرکه/1پيمانه
روغن مايع/يک دوم پيمانه
پودر فلفل قرمز/1قاشق چايخوري
نمک/1قاشق چايخوري
زردچوبه/1قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي/ 100گرم
سير له شده /5تا6حبه
گلپر/1قاشق سوپخوري
پودر زيره سبز/1قاشق سوپخوري
پودر تخم گشنيز/1قاشق سوپخوري
سياه دانه/1قاشق سوپخوري
فلفل قرمز/1قاشق سوپخوري

طرز تهيه:

انبه را پس از شستن، خرد کنيد و زردچوبه را به آن اضافه کنيد. اين مخلوط را 8 تا 12 ساعت در سبد بگذاريد تا آب آن کاملاً خارج شود. در طول اين چند ساعت، 2 تا 3 بار تکه هاي انبه را زيرو رو کنيد تا مطمئن شويد که ديگر آب ندارد.
سپس تکه هاي انبه را داخل قابلمه اي بريزيد و سير له شده، آب ليمو، سرکه، روغن مايع، رب گوجه فرنگي، ادويه ها شامل: گلپر،پودر زيره سبز، پودر تخم گشنيز، سياه دانه، نمک و فلفل قرمز را با آنها مخلوط کنيد. قابلمه را 10 تا 15 دقيقه روي حرارت ملايم بگذاريد تا بجوشد و کمي غليظ و سفت شود. سپس ترشي را در شيشه مناسبي بريزيد و دو هفته دردماي محيط نگه داريد. پس از دو هفته، ترشي آماده استفاده است.
منبع:ماهنامه بين المللي تغذيه و رژيم درماني سرآشپز شماره 18
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image