جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ساندوچ بادنجان و پنير
-(6 Body) 
ساندوچ بادنجان و پنير
Visitor 337
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي چهار نفر:

روغن زيتون /يک قاشق غذاخوري
پياز خرد شده کوچک/ يک عدد
پوره گوجه فرنگي يا گوجه فرنگي رنده شده غليظ / سه پيمانه
ترخان تازه خرد شده / يک قاشق چايخوري
نمک /1/4و 1قاشق چايخوري
شکر/يک قاشق چايخوري
پودر فلفل سياه / 1/2قاشق چايخوري
پودر سوخاري يا پودر مغز نان سفيد/ يک پيمانه
پنير پارمسيان رنده شده/ 1/2 پيمانه
بادنجان دلمه اي ورقه شده/ دو الي سه عدد
تخم مرغ کمي زده شده / چهارعدد
پنيرسفيد فتا / 250گرم

طرز تهيه:

روغن زيتون را در تابه متوسطي روي حرارت کم گرم کنيد سپس پياز را به مدت پنج دقيقه در آن تفت دهيد.گوجه فرنگي ،ترخان، 3/4قاشق چايخوري نمک و شکر را به آن افزوده اجازه دهيد 25 دقيقه بجوشد و غليظ شود سپس 1/4قاشق چايخوري فلفل به آن اضافه کنيد.
فر را با دماي 350درجه فارنهايت داغ کنيد.پودر سوخاري يا مغز نان پارميسان و بقيه نمک وفلفل را در کاسه اي با هم مخلوط کرده.برش هاي بادنجان را يکي يکي درون تخم مرغ فرو کنيد وسپس درون پودر سوخاري بغلتانيد تا اطراف آن را بپوشانند.روغن زيادي درون تابه بريزيد و بادنجان هاي آماده شده را روي حرارت متوسط و درون روغن داغ سرخ کنيد.روي سيني فر کاغذ روغني پهن کنيد و نصف بادنجان هاي سرخ شده را کف آن بچينيد.روي هريک از آنها يک برش پنير فتا قرار دهيد وبقيه بادنجان ها را روي آنها بگذاريد تا مثل ساندويچ شوند.سيني را به مدت ده دقيقه درون فر قرار دهيد.براي سرو اين غذا روي هر بشقاب مقداري سس گوجه فرنگي بريزيد و ساندويچ ها را روي سس بچينيد.
منبع:خانواده سبزشماره 13
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image