مواد لازم:
سيب زرد: 1 کيلو گرم
خرماي خشک بدون هسته: 115 گرم
آب سيب: 1 ليوان (250 ميلي گرم)
پودر دارچين: 1 قاشق چاي خوري
گردوي خرد شده: 50 گرم
روش تهيه:
سيب را پوست بگيريد، از وسط نصف کرده، دانه هاي آن را جدا کنيد و در ظرف مناسبي بريزيد. خرما، آب سيب و پودر دارچين را اضافه کنيد و روي حرارت خيلي ملايم بپزيد، گاه گاهي هم بزنيد ( تا هنگامي که آب سيب به طور کامل به خورد مواد برود و غليظ شود) گردوي خرد شده را داخل فر زير گريل قرار دهيد تا کمي طلايي شود. مواد را پس از سرد شدن گلوله کرده و در خرده هاي گردو بغلتانيد و در ظرف در دار نگه داري کنيد.
نکته: مي توانيد به جاي کل مقدار دارچين از مخلوط پودر دارچين و پودر زنجبيل استفاده کنيد.
منبع: ماهنامه ي دنياي سلامت 31/خ