مواد لازم:
نشاسته: 200گرم
شکر:400گرم
آب: يک ونيم ليتر
گلاب: نصف فنجان
روغن: 100گرم
هل:50گرم
طرز تهيه:
نشاسته را در 6 تا 7پيمانه آب سرد حل و از صافي رد مي کنيم و در ظرف لعابي تميزي مي ريزيم و ظرف را روي حرارت ملايم مي گذاريم و مرتب هم مي زنيم تا مايه جوش آيد بعد شکر وگلاب را اضافه مي کنيم و دانه هاي هل را مي شوييم وداخل مي ريزيم سپس روغن را داغ وبه مايه اضافه مي کنيم و مسقطي را بهم مي زنيم تا تمام مواد مخلوط و غليظ شود بايد آنقدر بجوشد تا غليظ شود بطوريکه خط قاشق روي مايه محو نشود بعد در ديس مي ريزيم و بعد از سرد شدن بصورت لوزي مي بريم و ممکن است در اين مايه 100 گرم خلال بادام بو داده بريزيم .در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين دسر براي4تا6نفر کافيست.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27/خ