مواد لازم:
شکر1/2پيمانه
شير: 2/4-1پيمانه
نشاسته ذرت پودر شده: 1قاشق سوپخوري
آرد:2قاشق سوپخوري
تخم مرغ:1عدد
وانيل شکري:1/4قاشق چايخوري
کره:2قاشق سوپ خوري
طرز تهيه:
نشاسته و آرد وشکر را در ماهيتابه تفلون ريخته شير را کم کم کبه آن اضافه مي کنيم و هم بزنيد..مخلوط را روي حرارت ملايم قرار دهيد مرتب هم بزنيد تا غليظ شود زرده وسفيده تخم مرغ را از هم جدا کرده،زرده تخم مرغ و وانيل را با همزن برقي هم بزنيد تا کرم رنگ شود سفيده تخم مرغ را جداگانه زده تا فرم بگيرد.زرده وسفيده تخم مرغ را با هم مخلوط نموده مقداري از مايه فوق الذکر را به تخم مرغ اضافه نماييد وهم بزنيد سپس آنرا به ظرف اصلي اضافه کنيد چند دقيقه روي حرارت ملايم گذاشته مرتب هم بزنيد تا غليظ شود ظرف را از روي حرارت برداشته کره را اضافه نماييد سپس در ظرف مورد نظر بريزيد و در يخچال قرار دهيد تا پودينگ آماده شود.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27/خ