مواد لازم براي 6نفر:
شکر: نصف فنجان
ژلاتين: يک بسته
شير بدون چربي : سه چهارم فنجان
تخم مرغ زده شده: سه عدد زرده
پودر کدو حلوايي:425گرم
پودر زنجبيل:قاشق چايخوري
وانيل: 1قاشق چايخوري
خامه:113گرم
نان زنجبيلي نصف شده: 3عدد
طرز تهيه:
شکر و ژلاتين را در قابلمه با هم مخلوط کرده و شير وزرده تخم مرغ را به آنها بيفزاييد.سپس آن را روي حرارت ملايم قرار دهيد تا ژلاتين حل شده و مخلوط حباب بزند.سپس آن را از روي حرارت برداشته و کدو حلوايي،زنجبيل و وانيل را به آن اضافه کنيد و اجازه دهيد تا 20دقيقه خنک شود.خامه را در مخلوط کن ريخته و سپس آن را در ليوان بريزيد.آن را به مدت 5ساعت دريخچال قرار دهيدتا خنک شود.هنگام سرو آن را به همراه نصف نان زنجبيلي ميل کنيد.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
/س