موادلازم:
کنسرو ذرت:2پيمانه
پيازريز خرد شده:1/3پيمانه
شير:1/4پيمانه
فلفل سفيد:1/2 پيمانه
جعفري خرد شده:2قاشق سوپخوري
نمک وفلفل: به اندازه دلخواه
طرز تهيه:
کره را روي حرارت ذوب کنيد بعد پياز را به آن اضافه کنيد تفت دهيدتا نرم وشفاف شود بعد ذرت را اضافه کنيد کمي تفت دهيد بعد شير و نمک وفلفل را اضافه کنيد وبگذاريد روي حرارت بماند تا شير کاملا تبخير شود بعد جعفري را اضافه کنيد و از روي حرارت برداريد و داغ سرو کنيد.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
/س