جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ژيگو با سس گريوي
-(5 Body) 
ژيگو با سس گريوي
Visitor 355
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

راسته گوساله/براي هر نفر200گرم
سير/به ميزان لازم
هويج/به ميزان لازم
روغن مايع/به ميزان لازم
نمک و فلفل /به ميزان لازم
سبزيجات/براي تزئين
پياز و فلفل دلمه/به ميزان لازم

طرز تهيه:

راسته را پاک مي کنيم داخل راسته با نوک چاقو شکافهايي مي دهيم و داخل اين شکافها سير قرار مي دهيم چون طعم دهنده اصلي ژيگو سير است.با يک نخ کاملاً محکم مي بنديم و نمک و فلفل به راسته آغشته مي کنيم و تمام قسمتهاي گوشت را در روغن داغ سرخ مي کنيم .براي هر نفر 200 گرم راسته مناسب است .ما داخل شيارهاي ژيگو هويج هم گذاشتيم.
وقتي راسته ها را سرخ کرديم پياز و فلفل دلمه را اضافه مي کنيم مي توان رب هم اضافه کرد مقداري هم آب اضافه مي کنيم.
براي هر کيلو راسته يک ساعت زمان براي پختن لازم است .بعد از اينکه مواد خوب پخته شد آب آن را صاف مي کنيم و سس گريوي با اين آب درست مي شود .گوشت را هم به صورت ورقه اي برش مي زنيم .مي توان داخل سس کمي سوياسس و خامه هم اضافه کرد.ژيگو را مي توان از گوشت گوسفندي ،گوشت با استخوان يعني ران درسته گوسفند هم درست کرد راسته زمان پخت کمتري نياز دارد.اگر از ران گوسفندي استفاده مي کنيم داخل ران شيار ايجاد کرده و سير مي گذاريم نمک و فلفل آغشته مي کنيم .اندازه ران بايد ظرف داشته باشيد در روغن داغ سرخ مي کنيم.مي توان از هر نوع سبزي خام و يا آب پز براي تزيين کنار اين غذا استفاده کرد مي توان سس را کنار ظرف قرار داد يا گرم کرده و روي گوشت ريخت.
منبع:نشريه عصر فرهنگ،شماره 3
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image