مواد لازم براي 15 تا 20 عدد:
آرد /220 گرم
شكر/110 گرم
بيكينگ پودر/2 قاشق چايخوري
نمك/يك چهارم قاشق چايخوري
كره /50 گرم، آب شده
شير/135 ميلي ليتر
تخم مرغ/يك عدد
مواد مياني:
شكر قهوه اي/55 گرم
گردو/35 گرم، خرد شده
آرد /يك قاشق سوپخوري
دارچين/يك قاشق سوپخوري
كره/يك قاشق سوپخوري آب شده
طرز تهيه :
مواد خشك مايه ي اصلي را در كاسه اي بريزيد. مايعات را با هم مخلوط نموده و وسط مواد خشك بريزيد، خوب مخلوط كنيد به طوري كه همه مواد خشك به مايعات آغشته گردد، ولي زياد آن را هم نزنيد. قالب ها مافين را چرب نموده و يك سوم هر قالب را از مايه ي آماده شده پركنيد. بقيه ي مايه را كنار بگذاريد. مواد مياني مافين را با هم مخلوط كرده و به تعداد قالب هايي كه خمير مافين در آن هاست قسمت كنيد. در انتها با باقيمانده ي مايه ي اصلي مافين، مواد مياني را بپوشانيد، به طوري كه دو سوم هر قالب پر شود. مافين ها را با حرارت 200 درجه ي سانتي گراد، به مدت 15 تا 20 دقيقه در فر بپزيد.
نكته :
- اين دستور داراي 2177 كيلوكالري انرژي ، 288 گرم كربوهيدرات، 39 گرم و پروتئين و 97 گرم چربي مي باشد.
منبع:مجله هنر آشپزي ،شماره 58/خ