جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ريگاتوني در فر
-(1 Body) 
ريگاتوني در فر
Visitor 368
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:

نمك /به ميزان لازم
پاستاي ريگاتوني/500 گرم
روغن زيتون /2 قاشق سوپخوري
گوشت چرخ كرده (يا بوقلمون) /500 گرم
فلفل سياه/يك چهارم قاشق چايخوري
گوجه رنده شده/400 گرم
پودر پنير پارمزان/يك پيمانه
پنير موتزارلا/يک پيمانه
پياز ريز خرد شده/يك عدد
كرفس ريز خرد شده/يك ساقه
هويج ريز رنده شده/يك عدد

طرز تهيه :

فر را روي حرارت 200 درجه سانتي گراد گرم كنيد. پاستاها را در آبجوش و نمك بپزيد تا جايي كه له نشود، سپس آبكش كرده و با يك قاشق سوپخوري روغن زيتون مخلوط كرده، كنار بگذاريد. يك قاشق سوپخوري روغن را در تابه داغ كنيد. سپس مخلوط پياز و كرفس و هويج را ريخته تفت دهيد تا آب آن كشيده شود. سپس گوشت را اضافه كنيد و تفت دهيد تا رنگ گوشت تغيير كند. نمك، فلفل و گوجه ي رنده شده اضافه كرده، بگذاريد تا جا بيافتد و غليظ شود. قالب 23 سانتي را چرب كرده پاستا را با پارمزان مخلوط كنيد. داخل ريگاتوني ها را از مواد پركنيد و به صورت ايستاده و كنار هم داخل قالب بچينيد و در فر با حرارت 180 درجه ي سانتي گراد به مدت 15 دقيقه بگذاريد. سپس قالب را بيرون آورده ، پنير موتزارلا رويش ريخته، در فربه مدت 15 دقيقه ديگر بگذاريد. سپس از فر در آورده 15 دقيقه صبركنيد و از قالب در آوريد.

نكته :

- مي توانيد به همراه گوجه فرنگي از رب گوجه نيز براي خوش رنگ تر شدن استفاده كنيد.
منبع: مجله هنر آشپزي ،شماره 58
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image