مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:
نمك /به ميزان لازم
پاستاي ريگاتوني/500 گرم
روغن زيتون /2 قاشق سوپخوري
گوشت چرخ كرده (يا بوقلمون) /500 گرم
فلفل سياه/يك چهارم قاشق چايخوري
گوجه رنده شده/400 گرم
پودر پنير پارمزان/يك پيمانه
پنير موتزارلا/يک پيمانه
پياز ريز خرد شده/يك عدد
كرفس ريز خرد شده/يك ساقه
هويج ريز رنده شده/يك عدد
طرز تهيه :
فر را روي حرارت 200 درجه سانتي گراد گرم كنيد. پاستاها را در آبجوش و نمك بپزيد تا جايي كه له نشود، سپس آبكش كرده و با يك قاشق سوپخوري روغن زيتون مخلوط كرده، كنار بگذاريد. يك قاشق سوپخوري روغن را در تابه داغ كنيد. سپس مخلوط پياز و كرفس و هويج را ريخته تفت دهيد تا آب آن كشيده شود. سپس گوشت را اضافه كنيد و تفت دهيد تا رنگ گوشت تغيير كند. نمك، فلفل و گوجه ي رنده شده اضافه كرده، بگذاريد تا جا بيافتد و غليظ شود. قالب 23 سانتي را چرب كرده پاستا را با پارمزان مخلوط كنيد. داخل ريگاتوني ها را از مواد پركنيد و به صورت ايستاده و كنار هم داخل قالب بچينيد و در فر با حرارت 180 درجه ي سانتي گراد به مدت 15 دقيقه بگذاريد. سپس قالب را بيرون آورده ، پنير موتزارلا رويش ريخته، در فربه مدت 15 دقيقه ديگر بگذاريد. سپس از فر در آورده 15 دقيقه صبركنيد و از قالب در آوريد.
نكته :
- مي توانيد به همراه گوجه فرنگي از رب گوجه نيز براي خوش رنگ تر شدن استفاده كنيد.
منبع: مجله هنر آشپزي ،شماره 58
/س