جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ترشي آلبالو
-(4 Body) 
ترشي آلبالو
Visitor 608
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

آلبالوي رسيده وسالم /2کيلو گرم
شکر/200گرم
سرکه قرمز/1ليتر
آب/12 استکان
دانه فلفل سفيد و سياه/20عدد
برگ بو/5 برگ
نمک/1قاشق غذاخوري

طرز تهيه:

دم آلبالو را جدا کرده ،آن را شسته و روي پارچه خشک کنيد،دانه هاي آلبالو را داخل ظرف شيشه اي بريزيد .در ظرف ديگري به ترتيب شکر کارامل شده،آب،سرکه ،نمک ،دانه فلفل و برگ بو را با هم به مدت 5 دقيقه بجوشانيد .سپس مايع به دست آمده را داغ داغ روي آلبالو ريخته و بگذاريد تا به مدت 20 روز در مکان خشک و خنک بماند.

نکته:

روش کارامل کردن:شکر را داخل ظرف لعابي ريخته با شعله خيلي کم حرارت دهيد،تا به تدريج ذوب شود و رنگ آن به طلايي بگرايد .توجه داشته باشيد شعله زياد شکر را مي سوزاند و طعم آن را تلخ مي کند.
منبع: نشريه هنر آشپزي ،شماره 45
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image