مواد لازم :
سيب يک کيلو
تخم مرغ / 3 عدد
پودر شکر / 2 پيمانه
مارگارين يا کره 50 گرم
وانيل / يک چهارم قاشق چايخوري
نمک/ مقداري
روغن براي سرخ کردن به مقدار لازم
آرد / يک و نيم پيمانه
نشاسته / 2 قاشق سوپخوري
آبليمو / 2 قاشق سوپخوري
آب سرد / 2 قاشق سوپخوري
رنده ي ليمو / يک قاشق چايخوري
پودر شکر و پسته به مقدار لازم
بيکينگ پودر / 2 قاشق چايخوري
دارچين / 1 قاشق سوپخوري
طرز تهيه :
براي تهيه خمير اين شيريني ، کره و شکر را با هم مخلوط کنيد .تخم مرغ را اضافه کرده و پس از آن آبليمو و آب را به مخلوط بيافزاييد . نشاسته ، آرد و نمک و بيکينگ پودر را با هم الک کرده و به مايه تخم مرغ و کره اضافه نماييد . حال خمير آماده است . سيب ها را از ارتفاع يا عرض برش دهيد (هر برش به قطر نيم ساعت )سپس آنها را خشک کنيد . برش هاي سيب را داخل دارچين زده و در خمير آماده شده فرو ببريد و در روغن داغ سرخ کنيد . روغن اضافه ي سيب هاي سرخ شده را گرفته و پس از آن روي آنها پودر قند و پسته بپاشيد .
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19)/خ