مواد لازم :
نسکافه 1 قاشق مرباخوري
آب يک قاشق سوپخوري
کره 180 گرم
شکر 180 گرم
تخم مرغ 3 عدد
آرد 160 گرم
نشاسته 20 گرم
بکينگ پودر 2 قاشق مرباخوري
مواد لازم براي تهيه کرم کيک نسکافه و گردو :
کره 120 گرم
پودر قند 250 گرم
آب 2 قاشق مرباخوري
نسکافه 4 قاشق مرباخوري
گردوي خرد شده 100 گرم
چند گردوي نصفه براي تزئين کيک
طرز تهيه :
کره و شکر را بزنيد تا کرم رنگ شود .تخم مرغها را دانه دانه به آن افزوده و به هم بزنيد . آرد الک شده ، نشاسته و بکنيگ پودر را کم کم به آن اضافه نمائيد . نسکافه را دريک قاشق سوپخوري آب حل کرده و به مايه اضافه کنيد .مايه را در يک قالب چرب شده کيک بريزيد . قالب کيک را در يک فر گرم شده با درجه حرارت 180 تا 200 درجه سانتيگراد روي طبقه وسط فر به مدت 40 دقيقه بگذاريد تا پخته شود .پس از سرد شدن کيک را به سه قسمت از عرض تقسيم کنيد .
طرز تهيه کرم کيک نسکافه و گردو :
کره و 200 گرم پودر قند را خوب به هم بزنيد و کم کم نسکافه حل شده در آب را به آن اضافه نماييد .نصف کرم را با گردوي خرد شده مخلوط کرده و روي نصف کيک ماليده و نصف ديگر کيک را روي آن قرار دهيد .50 گرم پودر قند را روي کيک بپاشيد و بقيه کرم را در خامه پاش ريخته و به دلخواه تزئين کنيد و در آخر تکه هاي گردو را روي آن تزئين کنيد .کيک آماده است .
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19)/خ