مواد لازم :
سيب زميني/2عدد
پياز/1عدد
سير/2حبه
پودر آويشن /1قاشق چايخوري
گوجه فرنگي خرد شده/500گرم
گوشت چرخ کرده/400گرم
پودر زنجفيل/1قاشق چايخوري
شويد خرد شده/4قاشق سوپخوري
پنير ليقوان/نصف پيمانه
نمک و فلفل/به ميزان لازم
روغن/به ميزان لازم
طرز تهيه:
سيب زميني ورقه کرده،در کمي آب جوش بگذاريد تا اندکي نرم شود و آن را کنار بگذاريد .داخل تابه با کمي روغن،پياز و سير را تفت دهيد،گوجه فرنگي را نيز افزوده و سرخ کنيد وبگذاريد تا سس جا بيفتد .آنگاه شويدخرد شده را همراه با نمک و فلفل به سس اضافه کنيد .داخل کاسه اي گوشت،پودر زنجفيل ،نمک و فلفل را ريخته و خوب هم بزنيد .از مايه ي گوشت کوفته هايي در اندازه ي متوسط درست کرده و کنار بگذاريد .فر را روي درجه 350 فارنهايت يا 175 درجه سانتي گراد قرار دهيد و داخل ظرف مخصوص فر به ترتيب سس گوجه فرنگي ،سيب زميني و در لايه آخر نيز کوفته ها را روي سيب زميني بگذاريد ،روي کوفته ها سس و پنير بريزيد و به مدت 30 دقيقه در فر قرار دهيد تا کاملاً پنير ذوب شده و سس به خورد سيب زميني برود.
منبع:نشريه هنر آشپزي ،شماره 45/خ