مواد لازم:
گردو/75 گرم
شکر قهوه اي /150گرم
کرم نرم/125گرم
تخم مرغ زده شده/2 عدد
آرد /130گرم
بکينگ پودر /1 قاشق چايخوري
ماست خامه اي /80ميلي ليتر
اسانس قهوه/1 قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
فر را با حرارت 160 درجه سانتي گراد گرم کنيد. قالب مخصوص مافين را چرب کرده کنار بگذاريد .گردو و 45 گرم از شکر قهوه اي داخل دستگاه غذاساز ريخته تا خرد شود کره و باقيمانده شکر را با همزن برقي بزنيد تا به صورت کرم در آيد بتدريج تخم مرغ را اضافه کرده و به زدن ادامه دهيد آرد مخلوط شده با بکينگ پودر را اضافه کرده و به زدن ادامه دهيد تا مواد کاملاً مخلوط شودو در نهايت ماست خامه اي و اسانس را نيز به مواد فوق بيافزائيد به اندازه 1 قاشق چايخوري از مخلوط گردو و شکر داخل هر کدام از حفره هاي قالب بريزيد و هم چنين يک قاشق از مواد کيک به همين روش ادامه دهيد تا لايه آخر با مخلوط گردو وشکر پوشش داده شود قالب را داخل فر به مدت 25-20دقيقه قرار دهيد تا کيک پخته شود بعد از پخت 5 دقيقه تامل کرده سپس از قالب جدا کنيد درون پنجره سيمي خنک کنيد .
منبع: نشريه عصر فرهنگ،شماره 3
/س