موادلازم براي 12 عدد:
کره يا مارگارين: 200 گرم
پنير سفيد: 150 گرم
ماست کم چرب: 1 پيمانه
تخم مرغ: 2 عدد
فلفل دلمه اي زرد، سبز، قرمز از هر کدام: 1 عدد
سرکه: 1 قاشق غذاخوري
شکر: 1 قاشق غذاخوري
ذرت پخته: 1 پيمانه
آرد: دو و نيم پيمانه
بيکينگ پودر: 2 قاشق مرباخوري
نمک، فلفل: به ميزان لازم
جعفري خرد شده: 2 تا 3 قاشق غذاخوري
طرزتهيه:
فلفل دلمه اي ها را ريز خرد کرده وبا کمي کره تفت دهيد تا نرم شوند سپس از روي حرارت برداشته و با ذرت مخلوط کنيد.
تخم مرغ ها را با ماست زده، با کره نرم شده مخلوط کنيد وسپس سرکه، شکر، و نمک و فلفل را هم اضافه کرده و خوب هم بزنيد در آخر مخوط فلفل دلمه اي، آرد و بيکينگ پودر را داخل مايه ريخته آهسته هم بزنيدتا مخلوط شوند. سپس در قالب هاي مافين که چرب کرده ايد ريخته و درفر 170 درجه سانتيگراد40 دقيقه بپزيد. بعد از سرد شدن از قالب درآورده از وسط برش داده و از مخلوط پنير سفيد و جعفري خرد شده بماليد و سرو کنيد.
نکته:
1- براي نرم کردن پنير مي توانيد ازماست استفاده کنيد که هم در نرم کردن پنير کمک مي کند و هم باعث خوشمزه تر شدن آن مي شود.
2- براي سروعصرانه مي توانيد در کنار کيک خانگي از اين مافين شور نيز استفاده کنيد.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 50/خ