جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کيک موز و شکلات
-(2 Body) 
کيک موز و شکلات
Visitor 364
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

کره 150 گرم
تخم مرغ 2 عدد
شکر 220 گرم
وانيل يک چهارم قاشق چايخوري
موز رنده شده 1 پيمانه
چيپس شکلات 100 گرم
شير 160 ميلي ليتر
آبليمو 1 قاشق چايخوري
بکينگ پودر دو و نيم قاشق چايخوري
آرد 300 گرم

طرز تهيه :

همه مواد بايد به دماي محيط رسيده باشد . کره را در ظرف مي ريزيم شکر که بهتر است حتماً شکر ريز باشد را اضافه مي کنيم و با همزن برقي به مدت 7 ـ 6 دقيقه کامل هم مي زنيم .
تخم مرغها را يکي يکي به مواد اضافه کرده و هر کدام را 2 دقيقه مي زنيم . وانيل را هميشه به تخم مرغ اضافه مي کنيم پس تخم مرغ دوم را که به مواد اضافه کرديم بلافاصله وانيل را روي آن مي ريزيم و بعد شروع به هم زدن مي کنيم . همزن را کنار مي گذاريم ديگر نيازي به آن نداريم . موز را به مواد اضافه کرده و مخلوط مي کنيم . سعي مي کنيم موز را همان لحظه رنده کنيم . چيپس شکلات را هم اضافه مي کنيم . اندازه گيري در شيريني پزي خيلي مهم است و اگر اندازه گيري کاملاً دقيق نباشد . شيريني يا کيک خوبي به دست نمي آيد . آبليمو را در ظرفي باشير مخلوط مي کنيم . در ظرف ديگري بکينگ پودر را به آرد که قبلاً حتماً چند بار الک کرده ايم اضافه کرده و مخلوط مي کنيم .در طي سه مرحله آرد وشير را از هر کدام مقداري به مواد اضافه کرده و مخلوط مي کنيم . يعني ابتدا مقداري شير اضافه کرده و مخلوط مي کنيم بعد کمي آرد اضافه مي کنيم . بعد شير و آرد و همين طور سه مرحله اين کار را تکرار مي کنيم .
نکته ي (1) :
حتي اکر قالب شما تفلون هم هست حتماً به اندازه ي کف قالب کاغذ روغني داخل قالب بيندازيد فقط براي کف قالب . و زير کاغذ را چرب مي کنيم روي آن را هم به مقداري روغن يا کره چرب مي کنيم و روي آن يک قاشق آرد مي ريزيم و تکان مي دهيم و اضافه آن را مي گيريم . اين حالت باعث مي شود که کيک به هيچ عنوان به قالب نچسبد .
در مورد اضافه کردن آبليمو به شير شايد فکر کنيد شير در اين حالت مي برد . اما چنين مسئله اي اصلاً پيش نمي آيد .
وقتي مواد يکدست شد مواد را داخل قالبي که به روش گفته شده داخل آن کاغذ روغني قرار داده ايم مي ريزيم .
فر را از يک ربع قبل با 170 درجه سانتيگراد روشن کرده ايم .قالب را داخل طبقه وسط فر به مدت يک ساعت مي گذاريم تا کيک پخته شود .
بعد از اينکه از فر بيرون آورديم کيک را تزئين مي کنيم .
نکته (2)
برخي مواقع وقتي کيک را از فر بيرون مي آوريم مشاهده مي کنيم که همه جاي کيک کاملاً پخته اما وسط کيک کمي حالت خامي دارد . دليل اين مشکل اين است که حرارت فر زياد بوده يعني يا مدت زماني که روشن مانده زياد بوده يا با درجه حرارت زيادي گرم شده است .
براي حل اين مشکل وقتي کيک پخته شد و از فر بيرون آورديم و ديدم اين حالت را دارد . بلافاصله يک لايه نان لواش يا يک لايه فويل روي کيک مي گذاريم يک سيني هم زير کيک داخل قالب مي گذاريم تا حرارت کمي به کيک برسد و بيشتر از اين قهوه اي نشود .بعد کيک را به مدت 20 دقيقه مجدداً داخل فر مي گذاريم تا وسط آن نيز بپزد .
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image