جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خوراک ماهي اسپانيايي
-(2 Body) 
خوراک ماهي اسپانيايي
Visitor 368
Category: دنياي فن آوري

موادلازم براي 4 تا 6 نفر:

کاپاريس: 1 قاشق غذاخوري
سير: 2 حبه
جعفري پاک کرده: 100 گرم
پودر نان تست: 100 گرم
پنير سفيد نرم: 60 گرم
ارگانو: 1 قاشق مرباخوري
روغن زيتون بي بو: 2 قاشق غذاخوري
فيله ماهي: 1 کيلو
گوجه فرنگي : 500 گرم
سرکه سفيد: 3 تا 4 قاشق غذاخوري
نمک، فلفل: به ميزان لازم

طرز تهيه:

کاپاريس، سير و جعفري را بکوبيد تا له شوند. پودر نان تست، پنير وارگانو را با نوک انگشت با هم مخلوط کنيد تا مانند خرده نان شوند، سپس با مخلوط کاپاريس مخلوط کنيد.
کف ظرف مورد نظر را روغن زيتون ريخته وفيله هاي شسته و خشک را درون ظرف بچينيد. سپس مقداري از مايه را روي آن پخش کرده وحلقه هاي گوجه فرنگي پوست گرفته را روي تمام ماهي ها بچينيد و سرکه را روي آن بريزيد. در انتها باقي مايع را روي آن ها بريزيد و 30 دقيقه در فر داغ آن را بپزيد.
نکته:
1- مي توانيد فيله هاي ماهي را 12 ساعت قبل در مايه آب ليموترش تازه، سرکه، روغن زيتون بي بو، نمک، فلفل، سيز و پياز خرد شده بخوابانيد تا طعم دار شود.
2- در صورت پيدا نکردن کاپاريس يا خاويار گياهي مي توانيدازغوره غوره يا غوره شور استفاده کنيد.
3- مي توانيد وقتي حلقه هاي گوجه فرنگي را چيديد، يک دوم پيمانه هم آب گوجه فرنگي روي حلقه ها بريزيد.
4- ما براي تزيين اين غذا از تخم گشنيز استفاده کرده ايم.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 50
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image