مواد لازم براي 12 نفر:
کره: 90 گرم
شکر: 220 گرم
تخم مرغ: 1 عدد
آرد: 225 گرم
جوش شيرين: 1 قاشق چايخوري
موز له شده: سه چهارم پيمانه (2 عدد متوسط)
هويج رنده شده: 1 پيمانه
گردوخردشده: 90 گرم
طرز تهيه:
قالب لوف 21×14 سانتي متر را چرب کرده، کف و ديواره را با کاغذ بپوشانيد. فر را با حرارت 170 درجه سانتي گراد گرم کنيد. کره، شکر، تخم مرغ، آرد، جوش شيرين و موز له شده را داخل ظرف همزن بريزيد و با دور کندهمزن مواد را مخلوط کنيد سپس دور همزن را افزايش دهيد تا مواد علاوه بر صاف و يک دست شدن تغيير رنگ داده شفاف شوند. پس هويج و گردو را داخل مواد ريخته بعد از مخلوط شدن داخل قالب آماده بريزيد و مدت يک ساعت در فرقرار دهيد. بعد از پخت از فر خارج کرده بعد از 10 دقيقه از قالب جدا کرده روي پنجره سيمي خنک کنيد.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 50/خ