جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کيک بادام با خامه
-(2 Body) 
کيک بادام با خامه
Visitor 402
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

250 گرم بادام پوست کنده
200 گرم شکر
50 گرم آرد سفيد
2 عدد تخم مرغ
نيم دسي ليتر آب
1 قاشق چايخوري بيکينگ پودر (پودر شيريني پزي )
1 تا 2 قاشق سوپخوري روغن يا کره
مقداري کاغذ مخصوص شيريني پزي

مواد لازم براي تزئين :

5/2 دسي ليتر خامه مايع
50 گرم شکلات قهوه اي
مقداري توت سياه يا تمشک

ظروف و وسايل لازم :

يک ظرف کيک پزي (گرد به قطر تقريبي 22 سانتيمتر ).ماشين آشپزخانه براي مخلوط کردن . اگر ظرف گرد نداشتيد از ظروف ديگرهم مي توانيد استفاده کنيد .

طرز تهيه کيک :

بادام ها را چرخ کنيد نيازي نيست کاملاً به شکل پودر درآيد .
شکر و تخم مرغ را با ماشين همزن آشپزخانه بزنيد تا مايع سفت شود يک چيزي شبيه به خامه خواهد شد .بعد از اين مرحله ديگر نبايد از ماشين همزن استفاده شود . باقي مواد را بادام خرد شده و ارد و بيکنيگ پودر ا با احتياط به آن بيفزاييد . دقت کنيد زياد نبايد هم بزني خيلي با احتياط ! آخر سر هم آب را بيفزاييد و با احتياط هم بزنيد .
ظرف کيک پزي را با کره يا روغن آب شده خوب چرب کنيد و سپس کاغذ مخصوص شيريني پزي را کف ظرف کيک پزي پهن کنيد با دست آن را صاف کنيد و همين طور ديواره ي ظرف را با کاغذ مخصوص شيريني پزي بپوشانيد . سپس خمير به دست آمده را در ظرف بريزيد با احتياط با قاشق روي آن را صاف کنيد .فر را تا 180 درجه گرم کنيد ظرف محتوي خمير کيک را در وسط فر قرار دهيد و آن را براي مدت 30 دقيقه بپزيد .
پس از اتمام کيک را با احتياط از ظرف خارج کنيد .کاغذهاي آشپزي را با احتياط ازآن جدا کنيد . سپس آن را براي مدتي به حال خود رها کنيد تا سرد شود .

روش تزئين :

مايع خامه را با ماشين همزن خوب بزنيد تا سفت شود . دقت کنيد زياد از حد هم نزنيد در غير اين سورت خامه تبديل به کره خواهد شد . همين که خامه شفت شد کفايت مي کند . کيک را در ظرفي که مي خواهيد سرو کنيد قرار دهيد . سپس با خامه آن را بپوشانيد با کارد يا وسيله ي ديگري خامه را صاف کنيد . شکلات را با کارد خرد کنيد و روي خامه بريزيد سپس با مقداري توت سياه يا تمشک تزئين کنيد .
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image