جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
قطاب عسلي
-(1 Body) 
قطاب عسلي
Visitor 414
Category: دنياي فن آوري
شيريني سنتي شهر خلخال

مواد لازم جهت خمير شيريني :

زرده تخم مرغ / 3 عدد
ماست / 150 گرم
آرد سفيد الک شده / 250 گرم
روغن / 150 گرم
بيکينگ پودر / 1/5 قاشق مرباخوري سر صاف

مواد لازم جهت مغز قطاب :

مغز گردوي پودر شده / 150 گرم
پودر شکر / 150 گرم
عسل / 2 قاشق غذاخوري
گلاب / نيم استکان
هل آسياب شده /1 قاشق غذاخوري
پودر دارچين /1 قاشق غذاخوري
پودر ميخک /1 قاشق چايخوري
عسل /500 گرم جهت غلطاندن قطاب ها

طرز تهيه :

ـ ابتدا تمام مواد خمير (زرده تخم مرغ ، ماست ، روغن و بيکينگ پودر ) به جز آرد را با هم خوب مخلوط مي کنيم . سپس آرد الک شده را آهسته آهسته به مخلوط اضافه مي کنيم تا زماني که خمير يک دست شود و به دست نچسبد .
ـ خمير را با وردنه پهن مي کنيم (به ضخامت حدود 3 ميليمتر ) و با يک قالب گرد به قطر 7 سانتي متر آن را برش مي دهيم .
ـ اکنون مواد لازم جهت مغز قطاب ( پودر شکر ، 2 قاشق غذاخوري عسل ، مغز گردوي پودر شده ، گلاب ، هل آسياب شده ، پودر دارچين و پودر ميخک ) را با هم خوب مخلوط کرده و بر روي خمير برش خورده قرار مي دهيم . سپس آن را از وسط تا کرده و لبه هاي خمير را به صورت دالبر دالبر شکل مي دهيم تا مواد کاملاً درون خمير قرار گيرد و مواد درون آن بيرون نريزيد .
ـ اکنون سيني فر را خوب چرب کرده و شيريني ها را درون آن مي چينيم . سپس در طبقه ي بالاي فر با حرارت 220 درجه سانتيگراد به مدت 20 دقيقه (تا زماني که روي شيريني ها به رنگ طلايي در آيد ) قرار مي دهيم .
ـ سپس 500 گرم عسل را درون ظرفي ريخته و روي شعله قرار مي دهيم . دقت کنيد عسل نبايد بجوشد . سپس قطاب ها را درون آن به مدت 2 دقيقه غوطه ور مي نماييم تا عسل به خورد قطاب برود .
ـ سپس قطاب ها را از عسل خارج کرده و در آبکش قرار مي دهيم تا عسل اضافي آنها برود . پس از سرد شدن براي سرو کردن آماده است .
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image