مواد لازم براي 4 تا 6 نفر :
گوشت گوساله: 1 کيلو
پياز : 2 عدد
روغن : مقداري
زردچوبه : مقداري
نخود: 100 گرم
به رسيده : 1 کيلو
کشمش : 150 گرم
رب انار : نيم استکان
نمک، فلفل: به مقدار لازم
سيب زميني : 2 عدد
طرزتهيه:
گوشت را با نخود، پياز داغ، روغن و زردچوبه بگذاريد تا بپزد. به را به قطعات دلخواه تقسيم کرده، همراه با کشمش به مواد بيفزاييد. وقتي مواد جا افتاد، رب انار، نمک و فلفل را اضافه کنيد. درآخر سيب زميني هاي درشت خرد شده را نيز اضافه کرده و بعد از پخت سرو کنيد.
نکته: - مي توانيد به جاي به، از برگه زردآلو نيز استفاده کنيد. دراين صورت نام اين غذا، قليه قيسي مي شود.
منبع: نشريه هنر آشپزي شماره 50
/س