جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پيراشکي
-(5 Body) 
پيراشکي
Visitor 1291
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي تهيه خمير :

ـ ماست 2 قاشق غذاخوري
ـ تخم مرغ 1 عدد
ـ جوش شيرين 1 قاشق مرباخوري
ـ آرد به مقداري که مايه خمير شود و به دست نچسبد
ـ آب نصف ليوان

طرز تهيه خمير پيراشکي :

ماست و تخم مرغ و جوش شيرين وآب را مخلوط کنيد .سپس آرد را کم کم اضافه کنيد به حدي که مايه ، خمير شده و به دست نچسبد . آن را کاملاً ورز بدهيد . سپس روي خمير را بپوشانيد و بگذاريد يک ساعت خمير بماند تا ور بيايد .

مواد لازم براي مايه ي گوشتي پيراشکي :

ـ گوشت چرخ کرده / 200 گرم
ـ فلفل سبز دلمه اي / 1 عدد بزرگ
ـ پياز / 2 عدد متوسط
ـ رب گوجه فرنگي / 1 قاشق غذاخوري
ـ آبليمو / 2 تا 3 قاشق غذاخوري
ـ نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهيه :

1 ـ گوشت چرخ کرده را با پياز رنده شده کاملا مخلوط کنيد .
2 ـ پياز را خلال کنيد و در مقدار کمي روغن سرخ نماييد . کمي زردچوبه به آن بزنيد و گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده ، آن را سرخ کنيد به حدي که آب گوشت کشيده شود . پس از آن رب ، آبليمو و نمک و فلفل را اضافه کنيد و کمي تفت دهيد .
3 ـ فلفل دلمه اي را بشوييد و دانه هاي سفيد داخل آن را بگيريد و به صورت نگيني آن را خرد کرده ، به مايه ي گوشتي اضافه کنيد و پس از يک هم زدن مايه را از روي گاز برداريد .
4 ـ خمير پيراشکي را 2 يا 3 قسمت کنيد . کمي آرد روي ميز بپاشيد . خمير را با نورد روي ميز باز کنيد .به حدي که ضخامت خمير نيم سانتيمتر گردد و با دهانه ليوان دايره هايي را از آن ببريد . از مايه ي گوشتي وسط هر دايره بگذاريد و دو طرف خمير را روي هم آورده ، به هم بچسبانيد و فشار داده ، به دقت پيچ دهيد تا گوشت وسط خمير مخلوط بماند و موقع سرخ کردن ، خمير باز نشود .
5 ـ روغن فراوان را داغ کنيد و پيراشکي را در روغن سرخ نماييد تا دو طرف آن طلايي شود . سپس با کفگير از روغن خارج کرده و در ظرف بچينيد .
نکته : پس از قرار دادن پيراشکي ها در روغن بلافاصله آن را زير و رو کنيد . تا خمير پيراشکي ترک بخورد .
در زير دستور تهيه يک نوع ديگر خمير هم آورده شده است .

مواد لازم براي تهيه ي خمير پيراشکي :

ـ روغن مايع 2 قاشق غذاخوري
ـ تخم مرغ / 2 عدد
شکر / 2 قاشق غذاخوري
ـ ماست / 1 پيمانه
ـ جوش شيرين / 1 قاشق مرباخوري
ـ بيکنيگ پودر / 2 قاشق چايخوري
ـ آرد حدود / 3 پيمانه

طرز تهيه خمير پيراشکي :

تخم مرغ ، شکر ، روغن و کمي نمک را با هم مخلوط کرده ، بيکينگ پودر و جوش شيرين را در ماست حل کرده و به مواد اضافه کنيد . سپس آرد را اضافه کنيد و اگر شل بود مقدار بيشتري آرد را اضافه نماييد و به مدت 2 ساعت بگذاريد تا خمير ور بيايد .
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image