مواد لازم :
کره ي پاستوريزه / 150 گرم
پودر قند / 150 گرم
تخم مرغ / 1 عدد
آرد سفيد گندم / 125 گرم
نمک / يک هشتم قاشق چايخوري
دارچين / 1 قاشق چايخوري
خلال بادام خرد شده /1 پيمانه سرخالي
طرز تهيه :
کره و پودر قند را با هم مخلوط کرده و با همزن برقي مي زنيم تا يک دست شود .سپس زرده ي تخم مرغ را اضافه مي کنيم . بعد با همزن مواد را با يکديگر خوب مخلوط مي کنيم . آرد و نمک و دارچين را (البته آرد بايد قبلاً الک شده باشد ) به مخلوط اضافه مي کنيم . سپس سيني شيريني پزي به ابعاد ( 30 × 40 )را کمي چرب کرده و خمير را داخل سيني پهن کرده و سطح آن را صاف مي کنيم . سفيده ي تخم مرغ را با چنگال مي زنيم و با قلم مو روي خمير مي ماليم .خلال بادام را روي خمير پاشيده و با پشت قاشق روي آن را کمي فشار داده تا خلال ها به خمير بچسبد .سپس سيني را در طبقه ي وسط فري که از قبل با حرارت 180 درجه ي سانتيگراد گرم شده به مدت 40 الي 30 دقيقه قرار مي دهيم .به محض خارج نمودن از فر ، خمير را به صورت دلخواه برش مي دهيم .
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19)/خ