مواد لازم براي 4 تا 6 نفر :
کيک اسفنجي 20 سانتي متري ( 6 تخم مرغي ) / 1 عدد
مارمالاد زردآلو / 1 پيمانه
مارزيپان / 1 کيلو
سفيده ي تخم مرغ / 3 عدد
آب ليمو ترش / 3 عدد
آب ليمو ترش 3 قاشق چايخوري
پودر شکر / 675 گرم يا 6 پيمانه
گليسيرين / يک و نيم قاشق چايخوري
نقل هاي طلايي و نقره اي / از هر کدام 30 عدد
کاج هاي تزئيني / 5 عدد
اکريل خوراکي نقره اي / 1 قاشق سوپخوري
رنگ خوراکي سبز / 2 قطره
طرز تهيه :
مارمالاد زرد آلو را گرم کند و تمام قسمت هاي کيک را به آن آغشته کنيد . با کاغذ روغني يک دايره به قطر 30 سانتي متر ببريد و مارزيپان را با وردنه روي کاغذ به قطر 3 ميلي متر باز کنيد و به کمک وردنه روي کيک بيندازيد و کاغذ را از روي آن برداريد .
ک کاغذ روغني در ابعاد 76 × 6 ببريد و بقيه مارزيپان را روي آن به طور لوله اي قرار دهيد و با وردنه باز کنيد و کناره هاي اضافه آن را بگيريد و مارسيپان را به کمک کاغذ رول کنيد و بعد آن را دور کيک قرار دهيد و آرام باز کنيد حالا به کمک آب لبه هاي دو خمير را به هم بچسبانيد .
براي تهيه ي آيسيينگ :
سفيده تخم مرغ را در کاسه اي بريزيد و با همزن بزنيد تا پنبه اي شکل شود . پودر قند را آرام آرام بيفزاييد تا يک کرم غليظ و براق به دست آيد . در آخر گليسيرين و آب ليمو ترش را بيفزاييد و بعد آن را در قيف با سر ماسوره ي ستاره اي به قطر نيم سانتي متر بريزيد و رو ي کيک شکوفه بزنيد . بعد نقل هاي نقره اي و طلايي روي آن قرار دهيد و کاج ها را در وسط کيک ثابت کنيد . اکريل نقره اي را سبز رنگ و باز کنيد و با قالب برگ قالب زده رو کيک قرار دهيد .
منبع: نشريه هنر آشپزي شماره51
/س