جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کيک کريسمس
-(6 Body) 
کيک کريسمس
Visitor 377
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 تا 6 نفر :

کيک اسفنجي 20 سانتي متري ( 6 تخم مرغي ) / 1 عدد
مارمالاد زردآلو / 1 پيمانه
مارزيپان / 1 کيلو
سفيده ي تخم مرغ / 3 عدد
آب ليمو ترش / 3 عدد
آب ليمو ترش 3 قاشق چايخوري
پودر شکر / 675 گرم يا 6 پيمانه
گليسيرين / يک و نيم قاشق چايخوري
نقل هاي طلايي و نقره اي / از هر کدام 30 عدد
کاج هاي تزئيني / 5 عدد
اکريل خوراکي نقره اي / 1 قاشق سوپخوري
رنگ خوراکي سبز / 2 قطره

طرز تهيه :

مارمالاد زرد آلو را گرم کند و تمام قسمت هاي کيک را به آن آغشته کنيد . با کاغذ روغني يک دايره به قطر 30 سانتي متر ببريد و مارزيپان را با وردنه روي کاغذ به قطر 3 ميلي متر باز کنيد و به کمک وردنه روي کيک بيندازيد و کاغذ را از روي آن برداريد .
ک کاغذ روغني در ابعاد 76 × 6 ببريد و بقيه مارزيپان را روي آن به طور لوله اي قرار دهيد و با وردنه باز کنيد و کناره هاي اضافه آن را بگيريد و مارسيپان را به کمک کاغذ رول کنيد و بعد آن را دور کيک قرار دهيد و آرام باز کنيد حالا به کمک آب لبه هاي دو خمير را به هم بچسبانيد .

براي تهيه ي آيسيينگ :

سفيده تخم مرغ را در کاسه اي بريزيد و با همزن بزنيد تا پنبه اي شکل شود . پودر قند را آرام آرام بيفزاييد تا يک کرم غليظ و براق به دست آيد . در آخر گليسيرين و آب ليمو ترش را بيفزاييد و بعد آن را در قيف با سر ماسوره ي ستاره اي به قطر نيم سانتي متر بريزيد و رو ي کيک شکوفه بزنيد . بعد نقل هاي نقره اي و طلايي روي آن قرار دهيد و کاج ها را در وسط کيک ثابت کنيد . اکريل نقره اي را سبز رنگ و باز کنيد و با قالب برگ قالب زده رو کيک قرار دهيد .
منبع: نشريه هنر آشپزي شماره51
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image