مواد مورد نياز :
آرد / 2 قاشق سوپخوري
شکر قهوه اي / 2 قاشق سوپخوري
کره / 50 گرم
عسل / 300 ميلي ليتر
پودر بادام / 2 قاشق سوپخوري
شکلات سياه / 125 گرم
روغن مايع / 1 قاشق چايخوري
طرز تهيه :
کره و عسل و شکر را در ظرفي مخلوط کرده روي حرارت قرار مي دهيم تا ذوب شود سپس مواد را از روي حرارت بر مي داريم و مخلوط آرد و پودر بادام را به آن مي افزاييم سپس از مواد به اندازه ي يک قاشق چايخوري برداشته و در سيني فر که سطح آن را با کاغذ فويل پوشانده ايم و با روغن مايع کمي آن را چرب کرده ايم با فاصله هاي 10 سانتي متر قرار مي دهيم (اين شيريني بعد از پخت خيلي پهن مي شود ) سپس سيني فر را در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتي گراد به مدت 5 تا 7 دقيقه قرار مي دهيم و سپس سيني را از فر خارج کرده و پس از گذشت 1 دقيقه ويفرها را از سيني و کاغذ جدا مي کنيم و بعد يک طرف ويفرها را با مخلوط روغن و شکلات سياه ذوب شده کاملاً مي پوشانيم و در ظرفي قرار مي دهيم تا کاملاً بسته شود .براي تهيه هر ويفر نياز به 2 ويفر شکلاتي داريم . يک ويفر را برداشته و با قيف از مخلوط خامه زده شده با شکلات را روي ويفرمي زنيم و يک عدد ويفر شکلاتي ديگر روي آن قرار مي دهيم و سرو مي کنيم .
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19)/خ