مواد لازم براي 4 نفر :
سيب زميني کوچک / 1 عدد
هويج / 1 عدد
پياز / يک دوم
پيازچه / 1 عدد
ميسو / 3 قاشق چايخوري
داشي / 3 ليوان کوچک
طرز تهيه :
ابتدا آب جوش را به مقدار 4 ليوان با کمي داشي حل کرده ، سپس سيب زميني را به شکل خلالي کرده و داخل سوپ بدهيد تا نرم و پخته شده سپس پياز را خلالي کرده داخل سوپ بريزيد تا پخته شود بعد از پخته شدن سيب زميني و پياز شعله گاز را خاموش کرده ميسو را داخل سوپ حل کنيد و بعد از آن پيازچه را ريز کرده و داخل سوپ بريزيد سوپ آماده مصرف است .
نکته :
در صورت تمايل نمک و يا سويا سس را هم اضافه کنيد .
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره51/خ