جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
فليه ماهي ( مرق السمک )
-(5 Body) 
فليه ماهي ( مرق السمک )
Visitor 427
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 تا 6 نفر :

ماهي / 5 تکه متوسط
پياز درشت خرد شده / 3 عدد
گوجه فرنگي رنده شده / 2 عدد
گشنيز خرد شده / يک دوم پيمانه
شنبليله خرد شده / يک دوم پيمانه
تمرهندي / 100 گرم
سير رنده شده / 4 حبه
آب / 2 پيمانه
فلفل قرمز / 2 عدد
نمک / 2 قاشق چايخوري
زردچوبه / 2 قاشق چايخوري
دارچين / 2 قاشق چايخوري
رب گوجه فرنگي / 2 قاشق چايخوري
روغن مايع / به مقدار لازم

طرز تهيه :

تکه هاي ماهي را نمک زده ، بعد از يک ساعت ماهي را شسته و سپس خشک کنيد . 1 قاشق چايخوري زردچوبه به تکه هاي ماهي ماليده ، سپس ماهي ها را در روغن با حرارت ملايم سرخ کنيد تا کمي طلايي شوند . تابه را روي حرارت ملايم قرار داده ، پياز و سير را با روغن تفت دهيد . سپس گشنيز ، شنبليله و آراد را اضافه کرده ، سرخ کنيد تا آب سبزي کاملا کشيده شود . فلفل قرمز ، فلفل سياه ، زردچوبه ، دارچين و 1 قاشق چايخوري نمک را به مواد اضافه کرده و به مدت 2 دقيقه تفت دهيد . سپس گوجه رنده شده و رب گوجه را اضافه نموده و 5 دقيقه ديگر تفت دهيد .
تمرهندي را در يک دوم پيمانه آب خيس کنيد . هسته هاي تمرهندي را جدا کرده و به همراه 2 پيمانه آب به مواد اضافه کنيد . سپس روي حرارت زياد بگذاريد پس از چند جوش حرارت را ملايم کنيد . در ظرف را بگذاريد ، بعد از اينکه جوشيد ، ماهي هاي سرخ شده را به خورش اضافه کرده بگذاريد به مدت يک ساعت با حرارت ملايم کاملا پخته شود . فليه ماهي را پس از آماده شدن با برنج سفيد ميل کنيد .
منبع: نشريه هنر آشپزي شماره51
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image