مواد لازم براي 4 تا 6 نفر :
ماهي / 5 تکه متوسط
پياز درشت خرد شده / 3 عدد
گوجه فرنگي رنده شده / 2 عدد
گشنيز خرد شده / يک دوم پيمانه
شنبليله خرد شده / يک دوم پيمانه
تمرهندي / 100 گرم
سير رنده شده / 4 حبه
آب / 2 پيمانه
فلفل قرمز / 2 عدد
نمک / 2 قاشق چايخوري
زردچوبه / 2 قاشق چايخوري
دارچين / 2 قاشق چايخوري
رب گوجه فرنگي / 2 قاشق چايخوري
روغن مايع / به مقدار لازم
طرز تهيه :
تکه هاي ماهي را نمک زده ، بعد از يک ساعت ماهي را شسته و سپس خشک کنيد . 1 قاشق چايخوري زردچوبه به تکه هاي ماهي ماليده ، سپس ماهي ها را در روغن با حرارت ملايم سرخ کنيد تا کمي طلايي شوند . تابه را روي حرارت ملايم قرار داده ، پياز و سير را با روغن تفت دهيد . سپس گشنيز ، شنبليله و آراد را اضافه کرده ، سرخ کنيد تا آب سبزي کاملا کشيده شود . فلفل قرمز ، فلفل سياه ، زردچوبه ، دارچين و 1 قاشق چايخوري نمک را به مواد اضافه کرده و به مدت 2 دقيقه تفت دهيد . سپس گوجه رنده شده و رب گوجه را اضافه نموده و 5 دقيقه ديگر تفت دهيد .
تمرهندي را در يک دوم پيمانه آب خيس کنيد . هسته هاي تمرهندي را جدا کرده و به همراه 2 پيمانه آب به مواد اضافه کنيد . سپس روي حرارت زياد بگذاريد پس از چند جوش حرارت را ملايم کنيد . در ظرف را بگذاريد ، بعد از اينکه جوشيد ، ماهي هاي سرخ شده را به خورش اضافه کرده بگذاريد به مدت يک ساعت با حرارت ملايم کاملا پخته شود . فليه ماهي را پس از آماده شدن با برنج سفيد ميل کنيد .
منبع: نشريه هنر آشپزي شماره51
/س