مواد لازم :
تخم مرغ / 2 عدد
يک قاشق شير پر چرب يا خامه
نمک و فلفل
قارچ خرد شده يک پيمانه
خامه يک قاشق پر
طرز تهيه :
قارچ رو سرخ کنيد و نمک و فلفل بزنيد و خامه رو اضافه کنيد و هم بزنيد تا خامه آب بشه .زير گاز رو خاموش کنيد و کنار بذاريدش .
تخم مرغ ها رو توي کاسه بشکنيد و خوب بزنيد .يک قاشق خامه ي زده شده يا شير رو اضافه کنيد و خوب هم بزنيد .نمک و فلفل بزنيد .کمي روغن توي يک تابه که تهش صافه و گود نيست داغ کنيد .مايه رو توش بريزيد و ماهيتابه رو کمي تکون بديد تا مايه همه جاش پخش بشه .شعله ي گاز رو کم کنيد . لبه هاي املت که رنگش برگشت و برشته شد .قارچ و خامه رو بريزيد روش و يک طرف املت رو روي طرف ديگه برگردونيد از دو طرف برش گردونيد و بذاريد درون بشقاب و با هر سسي ميل دارين نوش جان بفرماييد .
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19)/خ