مواد لازم:
آرد/ 250 گرم
کره/ 125 گرم
شکر/ 70 گرم
نمک/ خيلي کم
زرده تخم مرغ/ 1 عدد
مربا يا ژل سيب به اندازه کافي
طرز تهيه:
توي يک ظرف مواد لازم به غير از زرده تخم مرغ را خوب ورز دهيد تا حدي که خمير حاصله به دست شما نچسبد اگر حس کرديد خميرتان تکه تکه مي شود کمي شير به آن اضافه کنيدتا خمير مطلوب بدست آيد روي ميز آشپزخانه با وردنه خمير را به اندازه مناسب پهن مي کنيد و با هر قالب که دوست داشتيد آنرا قالب مي کنيد و وسط يک طرف قالبتان را سوراخ مي کنيد چون مثلا من دو قالب قلب گرفتم يکي را سوراخ کردم و آن ديگري را نه بعد روي سيني فرتان کاغذ نسوز و يا روغني پهن مي کنيد و تکه هاي خمير را به ترتيب روي آن مي چينيد و روي طرف سوراخدار را با پنس آغشته به زرده تخم مرغ مي کنيد فر را از قبل گرم کنيد دماي 220 درجه و پلاک را در طبقه وسط فر قرار دهيد تا 20 دقيقه مرتب به شيرينيها نگاه کنيد تا زياد خشک نشوند همينکه روي آنها طلايي شود کافي است پلاک را از فر خارج و بگذاريد تا سرد شوند و بعد با يک قاشق کوچک کمي ژله و يا مربا روي طرف بي سوراخ مي گذاريد و طرف سوراخدار را خيلي آرام روي مربا قرار دهيد و عصرانه با چاي ميل نمائيد.
منبع:205 دستور آشپزي/ شماره 21
/س