مواد لازم:
مرغ پخته/ 1/2 عدد
گل کلم کوچک پخته شده/ 1 عدد
پياز/ 1 عدد
تخم مرغ متوسط /4 عدد
نمک فلفل ادويه دلخواه/ به مقدار لازم
محلول زعفران غليظ به ميزان لازم
روغن/2 قاشق سوپخوري
شير/ 1 پيمانه
جوش شيرين/ 1 قاشق چايخوري
آرد سفيد /1 و 1/3 پيمانه
روغن مخصوص سرخ کردني/ به ميزان لازم
چگونگي تهيه:
مرغ پخته شده را به قطعات دلخواه تقسيم نماييد گل کلم آب پز يا بخار پز را به گلهاي کوچک تقسيم نماييد پياز را به صورت ورقه برش نموده سپس ورقه ها را از هم جدا و بصورت حلقه در آوريد. ابتدا تخم مرغ را با نمک و فلفل و ادويه دلخواه و محلول زعفران با مفتول سيمي بزنيد سپس ساير مواد را اضافه کرده و هم زده آرد را بتدريج افزوده با مفتول سيمي بزنيد تا مايه اي يکدست بدست آيد سپس ابتدا قطعات فوق را در مايه فرو برده سپس در روغن شناور گرم شده سرخ نماييد حلقه هاي پياز را ابتدا در آرد سفيد غلتانده در مايه بنيه فرو برده سپس در روغن شناور گرم شده سرخ نماييد.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21/خ