مواد لازم:
مغز گوساله تازه/ 1 عدد
آب ليمو يا سرکه/ 2 قاشق
پياز کوچک/ 1 عدد
نمک و زردچو/به قدري
طرز تهيه:
پرده نازکي روي مغر را پوشانده سعي کنيد بدون آنکه به مغز آسيبي برسد آن را جدا کنيد. براي اين کار در ظرفي آب سرد ريخته و مغز را درون آب سرد بگذاريد و آرام آرام پرده نازک را جدا کنيد. در ظرف گود و کوچکي کمي نمک و زردچوبه و يک ليوان آب و پياز رنده شده و آب ليمو يا سرکه بريزيد و مغر را درون آن قرار دهيد. بايستي آب روي مغز را بپوشاند. سپس روي حرارت ملايم بگذاريد وقتي به جوش آمد 20 الي 30 دقيقه بعد مغز پخته و حرارت را خاموش کنيد. مغز را با کفگير و با احتياط روي صافي قرار دهيد بعد مغز را برش دهيد و در ديس بچينيد و اطراف آن را تزيين کنيد.
منبع:205 دستور آشپزي/ شماره 21
/س