جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سس سفيد و قرمز
-(8 Body) 
سس سفيد و قرمز
Visitor 427
Category: دنياي فن آوري

نکاتي در مورد تهيه سس هاي مختلف

سس براي تکميل طعم غذا به خصوص گوشت هاي آب پز و سبزيجات پخته و سالادها مورد استفاده قرار مي گيرد .پس بايد در تهيه آن دقت کامل به کار برد .در صورتي که براي غلظت سس از آرد و کره استفاده مي کنيد ، سعي شود از آب گوشت گرم و يا شير داغ استفاده شود .تا سس گره گره نشود .در اين صورت بايد آن را از صافي رد کنيد تا صاف و لطيف شود .سس هايي که براي سرو مرغ و بقيه گوشت هاي سفيد مصرف مي شود بايد از آب مرغ و براي سرو گوشت هاي قرمز از آب گوشت قرمز تهيه شود .در موقع پخت گوشت ها سعي کنيد براي خوش طعم و خوش عطر شدن آن از برگ بو يا برگ رزماري و چند حبه سير و جعفري يا برگ کرفس و از ادويه جات خوش عطر استفاده کنيد .هميشه خامه را در آخرين مرحله به سس اضافه کنيد . براي تند کردن سس بهتر است براي گوشت هاي سفيد از پودر فلفل سفيد و براي گوشت قرمز و گوشت تيره مثل زبان و گوشت بعضي از پرنده ها از فلفل سياه و قرمز استفاده شود .براي چاشني سس ها مي توان کمي شکر به آنها اضافه کرد .

سس ماست براي دلمه ها و ماکاروني :

مواد لازم :

ماست سفت /500 گرم
سير / 2 حبه
سبزي هاي معطر (نعناع ، شويد و ترخون کاملاً خرد شده ):يک قاشق غذاخوري ،نمک و فلفل به ميزان کافي

طرز تهيه :

ماست را به هم مي زنيم تا صاف و يکنواخت شود . سير را با رنده ريز رنده کرده ، همراه با سبزي ، نمک و فلفل به ماست اضافه و خوب مخلوط مي کنيم . از اين سس براي انواع ماکاروني ها ، دلمه بادنجان ، دلمه ي برگ مو ، دلمه فلفل و ...مي توانيم استفاده کنيم .

سس خردل براي انواع گوشت ها :

مواد لازم :

آب گوشت /2 فنجان
آرد / يک قاشق غذاخوري
کره يا روغن مايع /50 گرم
آبليمو / 2 قاشق غذاخوري
خردل / 2 قاشق غذاخوري
شويد خشک / يک قاشق مرباخوري
شکر / يک قاشق مرباخوري
نمک و فلفل به مقدار کافي

طرز تهيه :

آرد را با کره يا روغن مايع کمي تفت مي دهيم .آب گوشت گرم شده را به تدريج به آرد اضافه مي کنيم و مرتب سس را به هم مي زنيم تا صاف و يکنواخت شود .آبليمو ، شکر ، خردل ، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و ظرف را از روي حرارت بر مي داريم .سپس شويد را به سس آماده شده مي افزاييم .از اين سس براي انواع گوشت هاي سرد و گرم مي توان استفاده کرد .
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image